Category: Tartósítás, befőzés

cukkinikrém készítése

Cukkinikrém készítése egyszerűen

A cukkinikrém készítése szinte gyerekjáték. Egyszerű gyors, fűszeres, zamatos, és bármilyen kenyérhez, pékáruhoz vagy ropogtatnivalóhoz tökéletesen passzol. A recept egyszerű és gyors, a cukkinikrém kapós és gyorsan fogy. Nem mellesleg most azt is elmondom,...

Legjobb epres receptek

Legjobb epres receptek – egyszerűtől a villantósig

Az eperszezon közepén jól jönnek az epres sütemény receptek. Gyorsan össze is szedtem a kedvemceim, itt vannak a legjobb epres receptek. Van köztük pohárkrém, diétás formában is, sütés nélküli sütemény, muffin, torta és villantós...

Gyümölcssajt készítése almából és lekvárokból

Gyümölcssajt készítés a gyümölcsök tartósításának egy módja, amit a 19. század végétől alkalmaztak. Legismertebb fajtája a birsből készülő birsalmasajt és a szilvából főzött szilvaíz. Mesterséges változata volt a Hitler-szalonna. Olvasónk zamatos almából és kész...