Ingyenes receptkönyv egyszerű letöltéssel

A legjobb receptekből készülő ételeknek nemcsak zamatuk, történetük is van. Van múltjuk és ha ügyesen ápoljuk a hagyományokat, lesz jövőjük is. A nagymamák és az édesanyák által készített ételeknél nehéz jobbat találni, azok íze örökre megmarad bennünk. A régi családi recept alapján, az örökölt fortélyokkal, praktikákkal elkészített finomságok nem feltétlenül adják vissza a gyerekkor ízvilágát, de mégis azok lesznek a legízletesebbek. Ilyen receptekkel készült az Ahogy mi készítjük! ingyenes receptkönyv is. Az igényes kivitelű könyv 18 étel elkészítésének részletes leírását tartalmazza az egyszerű avokádókrémtől, a lilahagymás töki pomposon át egészen az inkább gyakorlottabbaknak ajánlott Napraforgó kalácsig.

Ingyen letölthető receptkönyv

A gyermekkoromat idéző ízek, illatok  elkészítése többnyire igen munka- és időigényes. A mai kor embere inkább az egyszerűbben, gyorsabban összeállítható ételeket preferálja. A mindennapokban én is erre törekszem, ennek ellenére szeretem mindennek megadni a módját. Az ünnepnapokhoz kitűnő ráhangolódás akár egy-egy macerásabb, bonyolultabb sütemény, kalács elkészítése. Az eredmény közös elfogyasztásáról, az elégedett, elismerő mosolyokról nem is beszélve!

Elsőként nem is receptet, hanem egy egész könyvet ajánlok figyelmedbe. Az igényes kivitelű könyv 18 receptet tartalmaz az egyszerű avokádókrémtől, a lilahagymás töki pomposon át egészen az inkább gyakorlottabbaknak ajánlott Napraforgó kalácsig.

Ingyenes receptkönyv letöltése

A receptköny letöltését az alábbi űrlap kitöltésével, adataid megadásával kérheteted. Az adataid megadása után kérlek jelöld be, hogy a két kis négyzettel, hogy megismerted az adatvédelmi szabályokat, valamint hozzájárulsz ahhoz, hogy rendszeresen hírlevelet küldjek részedre. A hírlevelek alján lévő linkkel bármikor leiratkozhatsz a levelező listáról. Az adatok elküldése után ugyanazzon a képernyőn, de kicsit feljebb látod majd a linket, amire kattintva kinyomtathatod vagy letöltheted az ingyenes receptkönyvet. Töltsd le nyugodtan és próbáld a ki a recepteket. Kísérletezz és kápráztasd el a családodat, szeretteidet!

Ha csak képernyőn keresztül szeretnéd olvasgatni, vagy a letöltés előtt még belekukkantanál, akkor ajánlom az Ahogy mi készítjük receptkönyv lapozható változatát.

Jó étvágyat kívánok!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük