Impresszum Balkonada.hu honlaphoz

A Balkonada.hu – Balkonáda – blogot 2017 óta vezetem, azzal a céllal, hogy segítsek az embereknek virágosabbá és élhetőbbé varázsolni mindennapjaikat, lakóterüket, környezetüket. Fontos küldetésnek tekintem a virágkultúra megismertetését és megszerettetését. Álmom, hogy minden háztartásban hetente legyen friss virág, a gyermekek már pici korukban megismerjék és megkedveljék a kertészkedésben rejlő örömöket, a természet szeretete és óvása mindenki számára fonton és követendő érték legyen.

Tulajdonos

Tulajdonos, az oldal üzemeltetője és szerzője: Nagy Jucó (Nagy Judit e.v.)
Nyilvántartási szám: 38154895
Adószám: 66723262-1-43
Székhely: 1186 Budapest, Margó T. utca 202. II.6
Email cím: nagyjuco(kukac)balkonada.hu

Tárhely szolgáltató 
3in1 Hosting Bt., 2310 Szigetszentmiklós, Forrás u. 12. III/11.
http://megacp.com/

NAIH adatkezelési szám:
NAIH-113148/2017

Szerzői jog

Copyright © Nagy Jucó 2017-2023  Balkonada.hu. Az oldal böngészésével a felhasználó elfogadja az ÁSZF szabályait. Az oldalon található valamennyi tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. A tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Nagy Jucó engedélyével lehetséges. Az illetéktelen felhasználók ellen a szerző az ÁSZF szerint jogosult eljárni.

A Balkonada.hu honlapon indított feliratkozás a feliratkozási feltételek elfogadását is jelenti egyben. Azaz, a hírlevélre és az ingyenes anyagokra feliratkozással egyidejűleg hozzájárulásodat adod, hogy ettől a weboldaltól – esetlegesen akár reklámot is tartalmazó – elektronikus levelet kapj. A feliratkozáskor és képeslap küldéskor megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át. A feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-113148/2017

Általános szerződési feltételek és adatkezelési nyilatkozat

Bármilyen kérdéssel, információval kapcsolatos megkereséseket a nagyjuco(kukac)balkonada.hu címre várom.

Nézd meg ezeket is!