Kezdőlap

Olvasók mondták

“Jucókám!
Minden Tőled kapott levélnek, információnak örülök, csak gazdagabbak leszünk. Nem is értem, hogy lehet reklamálni, mikor rengeteg munkád időd van benne. Nem volt semmi baki! Köszönettel tartozunk a fáradozásaidért, ha valakinek nem felel meg, ne olvassa el. Minden cikkből tanulhatunk, csodás növényeket, tájakat, sütiket ismerhetünk meg.
Tanácsaiddal látsz el mindenkit, én azért ritkán írok, mert ez is sok idő még leveleket olvasol, gondolom van bőven.
Sok türelmet adjon a jó Isten, a kevésbé megértő, udvariatlan emberek miatt. Köszönöm a sok leveledet, nekem fontos, igyekszem, minden cikket elolvasni, a sütiket megsütöm. Olyan vagy nekünk,mint egy nagy család gondoskodó, Kedves Tyúkanyója! / Nem sértésnek szántam/
Nagy ölelés,köszönet !”

Sőregi Józsefné

“Drága Jucó!!! Egészen egyedi egyéniséggel áldott meg Téged a Mindenható!!!

Igaziból, ha Te lennél a “NÉPJÓLÉTI MINISZTER ASSZONY” tán minden jobban menne….
Köszönöm a szeretteim nevében is az egészen zseniális, és sok sok mindenre kiterjedő figyelmességedet…úgy, hogy még soha nem találkoztunk…
na ezt bepótóljuk! Szeretettel kívánok jó egészséget és humort, mert anélkül nem vidám az élet…
Szeretet ,ölelés. puszi…Tibi bácsid”

Tibi Bácsi
“Kedves Jucó !
Köszönöm a sok szép és értékes küldeményedet. Sajnos a fák levelei nem csak sárgulnak, de hullanak is. A Budai hegyekben túrázgatva több fánál észrevettem, hogy alatta egész szőnyegszerűen terülnek szét a levelek, mintha már nagyon ősz lenne. Vannak fák, amelyeken már egész ritka a lombozat, persze a nagy hőség és a szárazság a ludas.  Az én balkonom délnyugati fekvésű és ráadásul loggia is, tehát elég zárt, ezért délutánra, mint egy forró katlan. Sajnos a virágaim is megszenvedik, pedig tetettem fel árnyékoló ponyvát is. Bízom benne, hogy jön végre egy kis enyhülés és ők is fellélegeznek.
Nagyon tisztelem a törődésedet és további sok sikert kívánva üdvözöllek, Eszter”

Eszter

“Köszi, mindig felüdítők a cikkeid és csodádlatos képeid. A tanácsokról nem is beszélve, minden sorát elolvasom. Bocs, de nem mindig jelzek vissza, de ez nem azt jelenti, hogy átfutok rajta. Köszönöm még egyszer is.

Üdv.: Edit”

Edit

“Kedves Jucó! Nagyon szépen köszönöm a tájékoztatást. És én továbbra is örülök a hírlevélnek, mert jó tanácsok ötletek és gyönyörű virágok vannak benne. Sok olvasni való, sajnos én csak olvasgatom és gyönyörködöm a virágokban. Mert, csinálni már nem tudom az egészségem miatt. Kívánok sok kitartást sikert és nagyon jó egészséget. További szép hét végét és jó pihenést! Üdv. Elekné  ERZSI.”

Erzsi

"Kedves Jucó! Elolvastam a letölthető 12 hónapra szóló tanácsaidat. Csodálatosan szép képekkel, érthető, világos és hasznos olvasnivalóval leptél meg. Ezzel szinte lépésről lépére lehet kertészkedni. Bár nekem nem erkélyem van,de sok ötletet kaptam. Nagyon szépen köszönöm. További jó egészséget Neked és szeretném ha még sok-sok meglepetéssel segítenéd a csapat tagjait. Köszi.... Halász Erzsébet"

Halász Erzsébet

Ez is érdekelhet

Köszönöm a megosztásokat!

Nézd meg ezeket is!