Lakályos kerti zug patinás kiegészítőkkel

Vannak, akik a legmodernebb bútorokkal rendezik be a kerti pihenőhelyet is. Míg mások a patinás, régi tárgyakban is meglelik a szépséget és kihozzák belőlük a legtöbbet. Hozzám ez utóbbi mentalitás áll közel. Violetta a nagymama régi tárgyaiban nem kidobandó kacatot lát, hanem értéket, lehetőséget. Szépérzékkel, kézügyességgel és sok-sok munkával alakult ki a kerti zug, ahol új életet, új értelmet nyertek a féltett kincsek és ahol minden eltöltött perc maga a menyország.

kerti zug

Lakályos kerti zug patinás kiegészítőkkel

Stégerné Killer Violetta csodálatos kertje minden évszakban elbűvölő. Illatozó spirális fűszerkertjének kialakulását már elmesélte, most pedig a családi pihenőhelyet mutatja be.

Nagy álma teljesült azzal, hogy a kert egy eldugott szegletében létrejöhetett a meghitt pihenősarok. Az ódon tárgyak felhasználával kialakított idilli helyet egyszerűen csak kerti romnak hívja.

Ismerd meg a létrejöttének körülményeit!

„Semmi kert vagy lakberendezéssel kapcsolatos tanulmányt nem folytattam iskolai keretek között. Egyszerűen szeretem a szépet, az egyedit, a régit, a saját készítésűt. Feltölt és kikapcsol a környezetem szépítése.

kerti zug

Nekünk is rohanósak a napjaink. Munka, 5 gyerek. Pont ezért kell a kert, a pihenőhely, hogy a napi hajtás után legyen hol kikapcsolódni. Leülni kettesben, vagy akár egyedül egy kapucsínóval és megpihenni kicsit.

A nyári és az őszi romot napi szinten használjuk, a téli inkább csak dekor, hidegben nem üldögélünk kint mi sem.”

„Három éve álmodoztam róla, alakítottam a környezetét, császárfát ültettünk árnyékolónak, gyűjtögettem a leendő berendezést. Aztán tavaly egy hónap alatt elkészült egy épített kerítéssel együtt.

A fal és a burkolat térkő alatt is rendes beton alap van. A széket és a sámlit lomiztam, a zománcosok piacos kincsek. Az ablak a férjem nagyszüleié volt, az ajtó az én nagymamámé.”

Gratulálok az álom megvalósulásához és nagyon köszönöm a fotókat Violettának!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük