Category: Sós sütemények, pogácsák

Sós sütemények, pogácsák, péksütemények, rágcsák, ropik, rágcsálnivalók, sajtos rudak, magos rudak, sós rudak, sós tallér,

Medvehagymás fűszervaj

Legjobb medvehagymás receptek

Elindult a medveshagyma szezon, így elhoztak a medvehagymás receptek legjobbjait. Az újra felfedezett, intenzív illatú gyógynövénynek a virágzás előtt gyűjtött levelei, virágai és hagymája is fogyasztható és sokoldalúan felhasználható. Medvehagyma gyógyhatásai A medvehagyma jellegzetes...

Köszönöm a megosztásokat!
Sajtos masni

Sajtos masni mutatósan receptje

Az igazán mutatós sajtos masni még szilveszterre készült Marikáéknál. A különleges technikával hajtogatott masni nagyon mutatós, bármilyen alkalomra vagy egyszerűen csak a család kényeztetésére érdemes elkészíteni. Sajtos masni “A szilveszteri nassoláshoz, koccintáshoz készítettem a...

Köszönöm a megosztásokat!
Fornettis pogácsa

Fornettis pogácsa receptje

Fornettis pogácsa (fornetti pogácsa) frissen készül. Réteges és mennyei. Sokkal finomabb, mint a készen kapható fagyasztott változata. Elkészítése végtelenül egyszerű. A rengeteg pogácsa recept közül ez az egyik legfinomabb, érdemes kipróbálni. Fornettis pogácsa Hozzávalók...

Köszönöm a megosztásokat!
tök jó joghurtus zsemle

Tök jó joghurtos zsemle

A tök jó joghurtos zsemle többszörösen kiérdemelte a nevét. Egyrészt nagyon finom, másrészt egy kis kreativitásnak köszönhetően a tökös a kinézete. Így ősszel igazán aktuális, akár egy halloween partira is készülhet. Tök jó joghurtos...

Köszönöm a megosztásokat!
sós-mákos ropogtató

Sós-mákos ropogtató

A sós-mákos sütemények többnyire úgy készülnek, hogy a sós tészta tetejét megszórjuk mákszemekkel. A sós-mákos ropogtató annyiban más, hogy ennek a tésztájába kerül a mák, a tetejét pedig bármilyen maggal vagy sajttal megszórhatjuk. Sós-mákos...

Köszönöm a megosztásokat!