Category: Tartósítás, befőzés

Tartósítás, befőzés, zöldségek és gyümölcsök tartósítása, gyümölcsök befőzése, raktározás télire, befőzési praktikák, receptek befőzéshez, savanyításhoz, szárítás, aszalás

zöld fűszernövények

Fűszernövény kisokos – a magvetéstől a felhasználásig

Nyáron tobzódunk a fenséges ízekben. A kert és a balkon fűszernövényei magukba szippantják az éltető napsugarakat és illatok és ízek formájában adják tovább nekünk. Fűszernövény kisokos összeállításával szeretném segíteni a saját fűszerkert kialakítását az...

céklás almalé

Rostos céklás almalé – vitaminbomba a javából

Rostos céklás almalé igazi vitamimbomba, amelyet még a legfinnyásabb gyerekek is örömmel fogyasztanak. Az alma és a cékla vitaminjait és ízhatásait összekombinálva egy különlegesen finom, egészséges és vitaminokkal teli üdítőital jön létre. A cékla (Beta vulgaris subsp. vulgaris var. conditiva),...