Balkonada hírlevél feliratkozás

A Balkonada hírlevél a Balkonada.hu oldalhoz tartozó, rendszeresen küldött, változatos tartalmú hírlevél a blogon megjelent cikkeken alapul. Neved és email címed megadásával egyszerűen feliratkozhatsz és hamarosan már olvashatod is az első levelet. Természetesen bármikor egyszerűen le is iratkozhatsz, ha továbbiakban már nem szeretnéd kapni a leveleket.

Balkonada hírlevél

Iratkozz fel a Balkonada hírlevélre, hogy minden fontos kertészkedős, virágos hír eljusson hozzád!

A havonta 6-10 alkalommal küldött hírlevelekben az alábbi témákkal találkozhatsz:

  • aktuális növény gondozási tanácsok,
  • kerti és balkon inspirációk,
  • virágos programajánlók,
  • versek, idézetek,
  • érdekességek a természet világából,
  • egyszerű, olcsó és finom ételek receptjei.

Balkonada hírlevél feliratkozás

Az alábbi űrlap kitöltésével feliratkozhatsz a Balkonada hírlevélre.
Kérlek, pontosan add meg az emailcímed, hisz csak így tudod megkapni a hetente érkező hírlevelet. Valamennyi hírlevél alján megtalálod majd a leiratkozó linket, így egy kattintással bármikor visszavonhatod a feliratkozásodat, ha nem szeretnél több levelet kapni.

Balkonada hírlevél-feliratkozás
Az adatok megadásával kinyilvánítod, hogy kéred a Balkonada hírleveleket. A hírlevél feliratkozás két lépéses, úgynevezett Opt-in rendszerben történik, az első emailben küldött linkre kattintással válik véglegessé.
*= kötelező mező
A feliratkozáskor megadott emailt bizalmasan kezelem, azt csak is a Balkonada hírlevelek küldésére használom. A címeket nem adom át harmadik félnek. További információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

A feliratkozáskor megadott e-mail címeket bizalmasan kezelem, azokat csak is a Balkonada hírlevelek küldésére használom. A címeket nem adom át harmadik félnek. További információkat az ÁSZF-ben találsz.

Köszönöm a feliratkozást és megtisztelő bizalmadat!

Nézd meg, mit mondtak mások a Balkonada hírlevelekre!

A hírlevél olvasók lelkes közössége folyamatosan elkényeztet. Rendszeresen visszajelzésekkel gondoskodnak arról, hogy egy kicsit megveregessék a vállamat és bíztatást adjanak a folytatáshoz. Még véletlenül sem hagyják, hogy ellustuljak. Dicsérő szavaikkal folyamatosan inspirálnak, újabb és újabb blog bejegyzések és hírlevelek készítésére ösztökélnek. Immár sokadszor ismét ezeket az új olvasói véleményeket hoztam el.

A hírlevél olvasók visszajelzése mindig is nagyon fontos volt számomra. Mindig örömmel és kíváncsian olvasom a véleményeket. Megpróbálom objektíven nézni és kiszűrni azokat a gondolatokat, amiket a későbbi munkákba beépíthetek. Hálásan köszönöm ezeket a szavakat!

Nagy port kavart a nem rég megosztott áprilisi tréfa. Ígértem, hát elhoztam. Minden kommentár nélkül az olvasói véleményeket.

Az év végi ünnepek kapcsán ismét nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam hazánkból és külföldről, amikért nem tudok elég hálás lenni .Újabb válogatást hoztam, hogy másoknak is megtudjam mutatni azt a sok jót, amit kaptam.

Nézd meg ezeket is!