Balkonada hírlevél olvasók mondták 2

Az év végi ünnepek kapcsán ismét nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam hazánkból és külföldről, amikért nem tudok elég hálás lenni a Balkonada hírlevél olvasóknak. Újabb Balkonada hírlevél olvasók mondták válogatást hoztam, másoknak is megtudjam mutatni azt a sok jót, amit kaptam.

napraforgó

Az üzenetek jó része jó kívánság volt 2019-re, míg jó páran a blogger versenyen elért győzelmemhez gratuláltak.

A teljesség igénye nélkül ezekből az üzenetekből szemezgettem.

Balkonada hírlevél olvasók mondták

„Kedves Jucó! Köszönöm a sok jó tanácsot és a finom recepteket. Biztos sütök néhányat belőle. Kívánok boldog karácsonyt és süssél, főzzél sok sok finomságokat. Ja és nagyon nagy élvezettel olvasom az írásaidat. Szeretettel várom a többit. Ez nekem nagyon jó kikapcsolódást jelent. Tisztelettel: Marcsi”

„Kedves Jucó! Nagyon szépen köszönöm a sok érdekességet amiket küldesz! Ezúton kívánok 
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikeres, Boldog új Esztendőt. Szeretettel:Zsóka Darwinból „

„Kedves  Jucó!
Szeretetteljes Áldott Ünnepeket Kívánok! Nagyon köszönöm a sok ötletet, élmény volt olvasni, szeretem a lelkesedésedet, kitartásodat, és mindazt amivel szebbé teszed a világot! Hála!:))
Polgárfi Klára

„Nagyon tetszik a virágok bemutatása. Sokat tanultam róluk. Azonkívül csodálatosak!! Hegedűs Lajosné”

„Köszönöm a rengeteg hasznos tanácsot, és kívánok nagyon Boldog karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag új esztendőt! Zille Mari”

„Szia Jucó!
Jóérzés volt olvasni a cikkedet, köszi az élményt, gratulálok hozzá és a szavazat természetesen ment! Szeretettel kívánok én is boldog, békés karácsonyt! Erika

„Kedves Jucó! Köszönöm szépen jókívánságaidat, szeretettel kívánok Neked békés boldog, Istentől megáldott, Karácsonyi ünnepeket. Természetesen az én Bloggeremre ment a szavazat.
Köszönöm a fáradságot nem ismerő egész évi munkádat. Örülök, hogy vagy nekünk és megismerhettelek.
Sőreginé Marika”

 „Kedves Jucó !
 A szülőföldről, hazáról írt lélekmelengető cikkedhez gratulálok. Őszintén szólva nagyon tetszik. Rád szavaztam. Remélem a megérdemelt kiválasztást szerencse kíséri. Az előző szavazatom  ( a gyermekek részére vonatkozó ) sajnos eredménytelen volt. Nagy örömöm lenne, ha ez a szavazat célba érne. Kellemes Karácsonyi ünnepeket és Békés Boldog Új Esztendőt, jó egészséget kívánok a további munkádhoz.
Üdvözlettel:
Fodor Miklósné”

„Kedves Jucó!Már szavaztam az írásodra! Nagyra értékelem, amit csinálsz, legyen sok örömöd benne! Boldog karácsonyt és új évet kívánok Finnországból Julika”

„Kedves Jucó!
Szavaztam. Szívből kívánom, hogy Te légy a nyertes! Kívánok sok sikert és további meghitt Karácsonyi Ünnepeket! Üdv: Gabi”

Kedves Judit !

Peregnek a percek,
órák és napok.
Te hozod nekünk
a nevető napot,
vidám hóvirágot,
lila ibolyát –
s újra hallhatjuk
a madarak dalát.
Osvát Erzsébet idézet.

Köszönöm a segítségedet Jucó megmentetem a Mikulás virágomat és Azálea virágom bimbóba borult.
Üdv:Németh Beáta”

„Szia, köszönöm az rengeteg  értékes munkádat, nagy örömömre szolgált, sokat tanultam belőle! Az új esztendőre sok szerencsét, sikert, egészséget,boldogságot, anyagi jólétet kívánok!
Nagy öleléssel: Polgárfi Klára”

„Köszönöm az egész éves áldozatos munkádat, kívánom hogy a jövő év is ilyen hasznosan teljen mindannyiunk számára. Ehhez kívánok Neked jó egészséget, sok-sok szeretetet, kitartást, sikereket. Boldog új évet. Farkas Ancsa”

Gruber Mária: „Kedves Jucó! Köszönjük, h egész évben mellettünk voltál és elláttál bennünket mindenféle hasznos információval és ötlettel. Jó volt olvasni a gondosan megszerkesztett soraidat. 
Kívánom Neked, hogy az újesztendő hozzon boldogságot, békességet, legyen örömökben, vidámságban és sikerekben gazdag a jó egészség mellett. „

Mosur Györgyi: „Nagyon boldog új Évet, és  jó egészséget kívánok, további sikereket, köszönet minden cikkért.”

Sőregi Józsefné: „Kedves Jucó! Nagyon örülök,hogy sikerült megnyerned ezt a versenyt, ki is kaphatta volna, hiszen Te vagy a legjobb.
Sok szeretettel gratulálok, megérdemled.
Maradj nekünk sokáig ilyen aktív „Tyúkanyónk”. Puszi Marika”

Nagyon köszönöm a rengeteg véleményt! Ígérem, 2019-ben is igyekszem érdekes, hasznos tartalmakat hozni.

Te feliratkoztál már a Balkonada hírlevelekre? Ha még nem a linkre kattintva megteheted!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük