Ilyen volt a 8. Balkonada találkozó szavakban, képekben és videón

2022. április 23-án a budapesti Nagyvárad téren tartottuk a sorrendben 8. Balkonada találkozót, ami a Balkonada.hu blog olvasóinak hagyományos növénycserés találkozója. Az új helyszín nagyon jó választásnak bizonyult és az égiek is velünk voltak, még a nap is ránk ragyogott. Fotókon és videón is mutatom, milyennek láttam én és a résztvevők pedig elmesélik, hogy érezték magukat ők.

8. Balkonada találkozó

8. Balkonada találkozó, ahogy a résztvevők látták

Egy külön Facebook csoportban egyeztettük le előre a növénycseréket. A csoport még él, innen szemezgettem a találkozó utáni véleményekből.

Maria Gruber: Örülök, hogy végül létrejött a varvavart találkozónk és az időjárás is kegyes volt hozzánk.
Nagyon köszönöm Juconak a remek helyszint és a szervezéssel járó sok munkajat és nagyon köszönöm mindenkinek a lelkes készülődést és a rengeteg szép viragot. Megpróbálok jó gazdájuk lenni. Sajnálom, hogy egy-két társammal nem találtuk meg egymást, de a végen minden virág elkelt.
Jó volt veletek, Lányok!
Köszönöm. 🙂 Köszönjük, Jucó a remek pillanatképeket. Fantasztikusan hozzák a cserebere izgalmát és mutatják az arcunkon az örömöt, amikor sikerül a növényeinkből adni, ill. kapunk valami szépet, és régi ismerőssel vagy újjal tereferélünk.
Látszik, hogy mindenki nagyon készült az alkalkalomra és gyönyörűen elrendezte a portékáját. Sajnos nem volt időm végigmenni és így legalább látom egyben az egészet.


Piroska Baliczkiné Téri: Minden percét élveztem ennek a sokadalomnak, találkozni régi és új ismerősökkel. Adni és kapni sok-sok gyönyörű növénykét. A képek magukért beszélnek! Visszaadják ennek a csudi délutánnak az élményét! Természetesen az őszi talin is ott leszek, ezúttal nem fogok eltévedni, ígérem!


Visky Kati: Csodálatos délutánt töltöttünk a virágos társakkal. Mindenki örömmel cserélgette a növénykéket , üdvözölte a rég látott ismerőseit ,ismerkedtünk az újonnan csatlakozókkal. A szervezést köszönöm Jucónak, szuper helye volt a rendezvénynek , köszönet minden résztvevőnek is , akik sokat készültek ,tettek azért ,hogy a mai nap ilyen „FÉNYES” -re sikerüljön.


Ancsa Farkas: Valóban csodás napunk volt. Köszönet mindenkinek, aki széppé tette ezt a napot, és köszönet a fotókért. Drága Jucó! Köszönjük a szervezést, a helyszínt, a lehetőséget. Remek délután volt. Már nagyon kellett a lelkünknek. Jó volt újra találkozni.


Fekete Gézáné Síklaky Zsuzsanna: Jucókám, nagyon jól egyeztettél az „égiekkel” az időjárás és a lelki indíttatás ügyében is. Jó volt látni a sok mosolygós arcot, az egymás kitűzőjét böngésző félre hajtott fejeket, hallgatni a jókedvű csevegéseket, a növény kérdezz-felelek beszélgetéseket. Örök igaz az elnyűtt mondás, miszerint aki a virágot szereti, az rossz ember nem lehet.
És azért ne felejtsük el megemlíteni azt a néhány úriembert is, aki a párját kísérte, gondolom a rengeteg növényke oda-vissza cipelésében segédkezve. Úgy láttam, az Ő hangulatuk is a sok „virágbolond”-éhoz idomult, jó kedvűek, kedvesek, viccelődőek voltak, köszönet érte. A beíró könyvbe írtam, szerintem most először, de reméljük, nem utoljára. Köszönök mindenkinek mindent.


Márta Wolf: Jó volt találkozni mindenkivel és az új társainkkal is …. (már elrendezgettem a rengeteg növényt, amit kaptam, hogy holnaptól mindnek találjak majd helyet) – Köszönök mindent, amit kaptam. ❤ Nagyon jó volt minden, és örömteli a találkozás. Úgy látom, hogy sok új társunk is csatlakozott hozzánk és nagyon tetszett neki a mi kis „divatunk”.


Tanyi Heni: Nagyon örülök, hogy először (de nem utoljára!) találkozhattam ezen kedves csapat növénykedvelő tagjaival. Köszönöm a sok szépséget amivel megörvendeztettetek és remélem sokatoknak én is tudtam örömöt szerezni 1-1 aprósággal. 😊 Mi is nagyon örülünk, hogy ennyi kedves növényszerető társsal taliztunk idén először. Annyi szépséget és szeretetet kaptunk és adtunk 😊Köszönjük 🙏


Klára Rindó: Azért szeretem ezeket a találkozókat, mert minden olyan, mint a mesében. Kimondod a kívánságodat és máris teljesül. Köszönöm a kapott növényeket, jó volt veletek! Jucó megint remekelt.

Anna Rudó: Jó kis nap volt! Mindenkinek köszönöm!


Faragó Istvánné Kunecz Gyöngyi: Köszönöm, hogy ilyen jó csapat tagja lehetek. Köszönöm a sok szépségét és kedvességet. Remélem még lesz alkalmam újra találkozni Veletek.


Benedek Mari: Jó volt veletek ennyi idő után találkozni. Remélem lesz ősszel is találkozó.


Zsuzsa Bakos: Köszönöm mindenkinek ezt a szép napot, a sok szép virágot, a sok különleges növénykéket. Örülök, hogy ennyi virágrajongó van🤗


Szládik Mária: Jó volt ott lenni, sok növényt csereberéltünk. A finom süteményekről mellyel megkínáltatok nem is beszélve!


Ilona Jankus: Drága Jucó, óriási köszönet a fáradozásodért és édesanyádnak is ad át nagy-nagy szeretetünket, és reméljük legközelebb is láthatjuk.


Ágnes Kovács: Én, mint első „bálozó” szintén köszönöm a kedvességet és a finom sütikért is hálás vagyok! Ma ületettem el kedves a növényeket, mert tegnap másfél órás megpróbáltatás várt várm a biciklisek miatt. De remélem minden szép lesz, amit kaptam tőletek.

Kati Pion: Nagyon vártam már, hogy újra találkozzunk. Nagyon köszönök minden meglepit, minden kedves szót amir kaptak Tőletek! Szuper délután volt. Remélem őszre újra látjuk egymást. 😀


Judit Szabó: Én is mindenkinek nagyon köszönöm a sok szép növényt!💚Remélem ősszel is találkozunk!🍀


Éva Romvári: Kedves Lányok! Mindenkinek köszönöm szépen a növényeket! Öröm volt veletek lenni.😊
A növények jelentős részét már el is ültettem. Jó érzés örömet szerezni egymásnak. Jucó köszönjük!


Ildikó Fábiánné Almási: Mindenkinek köszönöm a virágot amit kaptam. Már el is ültettem a kertbe. Én előszőr voltam a találkozón. Nagyon jó volt, a sok virág, a kedvességet is.


Szabina Kaszás: Nagyon köszönöm a sok viràgot, már nagy részük az új helyen a IX. kerületben és Tar községben tündököl. 😀😊 Őszre több cserével készülök. 😉


Anna Halmos: Magam most voltam először, de nem utoljára! Köszönöm a lehetőséget, a növényeket – mindet el is ültettem már. Jövök ősszel is lelkesen! 🙂


Zsuzsa Kálmán Bereczné: Hasznos volt a mai délután. Köszönöm a növényeket. Igyekszem beszámolni fejlődésükről. Láttam, ki milyen listát vezet a kért és kapott virágokról. Köszönöm a páfrányt, a madártejet, kövirózsát, vizipálmát, és mindent. És nem utolsó sorban az ötletet és a szervezést Jucónak!!!


Erzsi Kakuk: Kedves Lányok köszönöm a virágokat már a el is ültettem majd nem mindet, köszönet a szervezőknek és az időjárás felelősnek, hogy kegyes volt hozzánk, további jó kertészkedést mindenkinek!


Ma Tarika: Kedves Jucó! Hálás köszönet mindenért,Az időjárás nagyon kedvező volt hozzánk,mind a készülődéshez,az ültetéshez, és időpont is nagyon jó választás volt.


Rohonyi Marianne: Nagyon köszönöm ismét a lehetőséget Jucónak. Sok szép növényt hoztam haza és remélem, az én növényeim is örömet okoznak majd.🌺

Faragó Istvánné Kunecz Gyöngyi: Kedves Jucó! Köszönet a szervezésért. Nagyon jól sikerült nap volt. Köszönet mindenkinek a kedvességért, a szép növényekért, a finom sütikért….


Ildikó Fábiánné Almási: Köszönök mindenkinek mindent. Nagyon jó nap volt. Az időjárás egyenesen csodás volt. Szerintem a nap is mi miattunk sütött ki. Én első alkalommal voltam. Ilyen barátságos légkörrel régen találkoztam. Köszönöm, hogy köztetek lehettem és a növényeket is.


Kata Czéllai: Köszönöm a szervezést Jucónak, a sok szép újdonságot amit kaptam, a munkátokat, az időtöket amit azért áldoztatok fel, hogy mindenki örülhessen a kiásott,precízen becsomagolt növényeknek.

8. Balkonada találkozó képekben

A bejegyzés terjedelme nem teszi lehetővé, hogy a találkozón készült összes fotót bemutassam. Szerintem ezek a fotók is jól visszaadják a találkozó hangulatát.

A további fotókat az alábbi linkre kattintva a Facebookon nézheted meg:

https://www.facebook.com/groups/balkonada8/posts/678144776735036

8. Balkonda találkozó videó

A találkozón készített fotókból ezúttal nem csináltam videót, ehelyett készítettem két videót, amit összefűztem. A videó alá nem tettem zenét, hagytam, hogy az ottani nyüzsgés zajai varázsolják vissza a hangulatot.

Engedjetek meg részemről is rövid végszót.

Nagyon köszönöm, hogy ilyen sokan eljöttetek a találkozóra. Köszönöm a sok egymásnak adott mosolyt és növényeket. Fantasztikus társaság jött ma össze! 🥰
Azt hiszem sem a helyre, sem az időjárásra nem lehet panaszunk. Egy időben még a nap is ránk ragyogott. 🙂
Szerintem Guiness rekordot döntöttünk az egy négyzetméterre jutó jó emberek számában.
Köszönöm a jó kedveteket. Ahogy láttam, senki sem ment el üreskézzel vagy csalódottan. ❤️💚

Találkozzunk ősszel ugyanitt a 9. Balkonada találkozón!

Receptek a találkozóról

Többen kértétek a találkozón kóstolt sütemények recepjét. Ezeket folyamatosan felteszem majd.

Maradj velünk!

Ha az őszi találkozó is érdekel, akkor javaslom, hogy figyeld majd a Balkonada.hu oldalt, vagy még egyszerűbb, ha csatlakozol a csoportunkhoz és feliratkozol a hírlevélre.

Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló eseményekről, akkor csatlakozz, a fő csoportunkhoz, ahol kérdéseket tehetsz fel, megoszthatod növényeid fotóit és növénygondozási tanácsaid.

Az alábbi linkre kattintva találod a csoportot:

https://www.facebook.com/groups/balkonada

És iratkozz fel a Balkonada hírlevélre itt:

https://balkonada.hu/balkonada-hirlevel-feliratkozas/

Köszönöm, hogy továbbra is lelkes virágimádó közönségünk tagja maradsz! Nagy Jucó, a Balkonada blog szerzője és tulajdonosa

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük