Balkonada hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a Balkonada hírlevélre, hogy minden fontos kertészkedős, virágos hír eljusson hozzád!

A havonta 6-10 alkalommal küldött Balkonada hírlevelekben az alábbi témákkal találkozhatsz:

  • aktuális növény gondozási tanácsok,
  • kerti és balkon inspirációk,
  • virágos programajánlók,
  • versek, idézetek,
  • érdekességek a természet világából,
  • egyszerű, olcsó és finom ételek receptjei.

Balkonada hírlevél

Balkonada hírlevél feliratkozás

Az alábbi űrlap kitöltésével feliratkozhatsz a Balkonada hírlevélre.
Kérlek, pontosan add meg az emailcímed, hisz csak így tudod megkapni a hetente érkező hírlevelet. Valamennyi hírlevél alján megtalálod majd a leiratkozó linket, így egy kattintással bármikor visszavonhatod a feliratkozásodat, ha nem szeretnél több levelet kapni.

Balkonada hírlevél-feliratkozás
Az adatok megadásával kinyilvánítod, hogy kéred a Balkonada hírleveleket. A hírlevél feliratkozás két lépéses, úgynevezett Opt-in rendszerben történik, az első emailben küldött linkre kattintással válik véglegessé.
*= kötelező mező
A feliratkozáskor megadott emailt bizalmasan kezelem, azt csak is a Balkonada hírlevelek küldésére használom. A címeket nem adom át harmadik félnek. További információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

A feliratkozáskor megadott e-mail címeket bizalmasan kezelem, azokat csak is a Balkonada hírlevelek küldésére használom. A címeket nem adom át harmadik félnek. További információkat az ÁSZF-ben találsz.

Köszönöm a feliratkozást és megtisztelő bizalmadat!

Nézd meg, mit mondtak mások a Balkonada hírlevelekre!

A Balkonada hírlevél olvasók lelkes közössége folyamatosan elkényeztet. Rendszeresen visszajelzésekkel gondoskodnak arról, hogy egy kicsit megveregessék a vállamat és bíztatást adjanak a folytatáshoz. Még véletlenül sem hagyják, hogy ellustuljak. Dicsérő szavaikkal folyamatosan inspirálnak, újabb és újabb blog bejegyzések és hírlevelek készítésére ösztökélnek. Immár sokadszor ismét ezeket az új olvasói véleményeket hoztam el.

Nézd meg ezeket is!