Iratkozz fel a Balkonda hírlevélre!

A Balkonada születésnapi játék eredményének kihirdetése után többen jelezték, hogy nem is tudtak a játékról. Pedig én többször megosztottam a Facebookon is. Van egy biztos tippem, hogy ez többet ne forduljon elő. Iratkozz fel a Balkonada hírlevélre és biztos nem maradsz le a közelgő orchidea és Gardenexpo kiállítás belépőjegyeiért folyó játékról!

Iratkozz fel a Balkonda hírlevélre

Többször megmutattam már, hogy milyen visszajelzések érkeztek a Balkonada hírlevelekkel kapcsolatban. További olvasó vélemények itt érhetők el.

A Balkonada születésnapi játék után is kaptam egy kedves levelet a Kertfüvesítés könyv egyik nyertesétől, amit most közzé teszek.

„Kedves Jucó!
Te nemcsak csodás kertészleány és nagy szívű Ember vagy, de egy kicsit? Boszi is, tudod? Egyrészt nagy öröm nekem, mióta Balkonáda-blogolvasó vagyok, (sütöttem már belőle) és mert tavaly nyár óta, lakáscserém okán egy 50 m2-es kiskert használója is lettem. Emiatt vállalkoztam rá.

Irtó nagy kedvvel és szorgalommal fogtam hozzá a kert-tervezésnek és kivitelezésnek. Érdekes lett, amolyan lakókert: füves rész, mulcsos, fehér kaviccsal kiemelt napernyős-pihenős rész, egy lugast is telepítettem, ami most éppen felborulóban van, rögzíteni kéne valahogyan. Két oldalt pedig felástam és oda virágokat telepítgetek. A meztelen csigák folyton lerágják a tövüket, tehát veszek-ültetek….

Ez volt. A fű pedig? Az katasztrófa, mert nagyon rossz a talaj, és békanyálas. Emiatt vágytam lélekben erre a könyvre.

A blogod születésnapja az apropó. Én meg február 28-án leszek 70 éves, tehát mindenképpen születésnapi ajándék is lesz ez a könyv, és nagyon szépen köszönöm.

Őszintén szólva lottót sem veszek soha és a rejtvényeket sem küldöm be. Nem szoktam tehát jelentkezni ajándékokért sem. Ez most valamiért kivétel volt. Még egyszer köszönöm.

Neked további erőt, hitet, ötletet és sok-sok sikert kívánok szeretettel: Piroska”

És legyen itt még egy vélemény olyan embertől, aki nem nyert.

„Kedves Jucó! Számomra, nagyon hasznos dolgokat írtál, vagyis én nagyon sokat tanulok belőle. imadom nézegetni azt a sok gyönyörű virágot és a szép táj képeket.

Pl. nagyon jó dolog, hogy meg tudom a különböző virágok gondozását, ápolását. Nagyon szeretek kertészkedni, szinte teljesen kikapcsol. Alig várom, hogy már tavasz legyen.

Nagyon köszönöm az írásaidat, amiket hálásan olvasok. Üdv. Marcsi

Iratkozz fel a Balkonda hírlevélre!

Ha szeretnél Te is rendszeresen hírleveleket kapni, akkor kattints az alábbi képre, majd a megjelenő ablakban add meg az adataid.

Balkonada hírlevél feliratkozás

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük