Újhasznosítás – virágtartó megunt pólóból

Nagy híve vagyok a régi tárgyak újrahasznosításának. Ezért is örültem, amikor rábukkantam egy videóra, ami azt mutatja be, a régi megunt pólóból hogy lehet egyszerűen és gyorsan függő virágtartót készíteni. Nézd meg videón, hogy nyer új értelmet a megunt póló és milyen egyszerűen és gyorsan elkészíthető egy függő virágtartó pólóból!

függő virágtartó pólóból

Virágtartó pólóból újrahasznosítással

Azt ugye neked sem kell ecsetelnem, hogy mennyire jó szolgálatot tesz egy virágtartó. Tetszés szerinti helyre felfüggesztheted és olyan magasságban is lesz zöld növényed, ahova egyébként nem tudnál rakni.

Mind a kerti, mind a szobanövények között találunk lefelé hajló vagy futó habitusú növényt. Ezeket legjobb függő virágtartóba helyezni ahhoz, hogy megfelelően növekedhessenk és nem utolsó sorban azért, hogy jól mutassanak.

Egyszer már mutattam egy hasonló videót, az a virágtartó készítése 5 perc alatt címmel. Ennek elkészítéséhez vastagabb, hosszú fonalra van szükséged. Ezzel szempben a használt pólós megoldásnál nem kell semmit sem vásárolnod és igazából egy kidobásra szánt anagyot hasznosítasz újra, adsz neki új funkdciót.

Különösen jól mutat benne egy csüngő habitusú növény. Például csokrosinda, szobapáfrány vagy viaszvirág.

A megunt pólóból  virágtartó készítése gyerekjáték. Használt pólón kívül csupán egy ollóra és némi kézügyességre van szükség. Csupán 5 percig tart az összeállítása és évekig élvezheted a belehelyezett növény szépségét.

Virágtartó pólóból – videó

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük