Virágtartó készítése 5 perc alatt

Gyerekkoromban több makramé virágtartót is készítettem, akkor elég nagy divat volt. Büszkén mutogattam mindenkinek a saját kezű alkotásomat. Mára már azt is elfelejtettem, hogy kell hozzákezdeni. Épp ezért örültem, amikor találtam egy egyszerű oktató videóit, ami bemutatja, milyen egyszerű a virágtartó készítése 5 perc alatt.

Virágtartó készítése 5 perc alatt
 

Virágtartó készítése 5 perc alatt – videó

További egyszerű csináld magad ötletek

Csináld magad kerti ötletek sorát hoztam, mert vallom, hogy nem feltétlenül kell sok pénz ahhoz, hogy otthonos, csodás környezet vegyünk bennünket közre a kertben. A növények most háttérbe szorulnak, elsősorban a kerti kiegészítőkre helyezem a hangsúlyt, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy még kellemesebben tölthessük az időt a kertben.

Imádom a kreatív megoldásokat a kertben is. Olvasónk most épp azt mesélte el, hogy az ezermester férje kezei között hogy született látványos virágtartó oszlop szennyvízcsőből.

A kerted vagy teraszod legalább annyi figyelmet igényel, mint otthonod belső terei. Hiszen ki ne szeretne egy kellemes tavaszi vagy enyhe nyári estét a szabadban, növények közt eltölteni? A most bemutatott 20 kerti tipp és trükk segít a tervezgetésben, hogy igazi édenkertben tölthesd a nyarat.

A kertészkedés örömeitől megfosztott téli időszak kitűnő alkalmat ad arra, hogy felkészüljünk a következő kerti és balkonszezonra. A megunt virágcserepek festése nemcsak hasznos, de kellemes szórakozás is. Olvasóink meséltek arról, hogyan varázsolták újjá az elszíneződött, unalmassá vált virágcserepeiket. Nézd meg a tanácsaikat és fogj hozzá magad is!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük