Balkonkertészkedő egyszeregy: 12 hónap a balkonon

Balkonkertészkedő egyszeregy: 12 hónap a balkonon a címe a 27 oldalas, az egész évi balkon teendőket összefoglaló könyvnek. A hobbi kertészeknek, balkonzöldítőknek és virágimádóknak készült könyv ingyenesen letölthető. 

Balkonkertészkedő egyszeregy: 12 hónap a balkonon

A kalendáriummal segítséget szeretnék nyújtani a balkon teendők időzítéséhez, a balkonok színes virágcsodákkal való megtöltéséhez. Több évtizedes balkonkertészkedési tapasztalataim jogosítanak fel arra, hogy tanácsokat adjak az erkély, terasz virágtengerré varázslásához.

Nincs két egyforma erkély, ahogy nincs két egyforma év sem. Az erkély fekvése, a szélsőséges időjárási körülmények, a környezeti adottságok mind hatással vannak balkonnövények életére, a megvalósítási lehetőségekre. Azt javaslom, hogy a leírtakat kezeld rugalmasan, hisz vannak olyan évek, amikor már októberben komoly fagyokkal kell számolni, míg más évben ez csak december elején történik meg.

A kiadvány terjedelménél fogva nem lehet teljes körű. A balkon teendők összeállításánál arra törekedtem, hogy összefoglaljam az adott időszak legfontosabb teendőit. Bízom benne, hogy a gyakorlati tanácsaimmal hozzásegítelek a dézsás és cserepes növények szakszerű ápolásához és magaslati éden megteremtéséhez.

Ha csak képernyőn keresztül szeretnél olvasgatni, vagy a letöltés előtt még belekukkantanál, akkor ajánlom a 12 hónap a balkonon lapozható változatát.

Balkonkertészkedő egyszeregy letöltése

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

4 hozzászólás

 1. Hordós Ágnes szerint:

  Nagyon sajnálom, hogy az igért könyvet nem lehet letölteni, de még jobban sajnálom, hogy magyar létedre angol nyelvű az oldalad, amit propagálsz!

  • Nagy Jucó szerint:

   Kedves Ági!

   Nem tudom miért nem sikert letölteni a könyvet. Most elküldöm neked emailben.
   Az angol nyelvű oldallal kapcsolatos megjegyzésed nem igazán értem. A balkonada.hu oldalon minden magyarul van.
   Ha esetleg hirdetésre kattintottál és az volt angol nyelvű, akkor arra azt tudom mondani, hogy a hirdetéseket én
   nem tudom befolyásolni, azokat a Google teszi ki az olvasói szokásokat figyelembe véve.
   Minden jót kívánok: Jucó

 2. Szabó Márton szerint:

  Nagyon értékes tanácsok! Köszönöm szépen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük