Balkonkertészkedő egyszeregy: 12 hónap a balkonon

Balkonkertészkedő egyszeregy: 12 hónap a balkonon a címe annak a 27 oldalas elektronikus könyvnek, amelyben havonkénti bontásban foglaltam össze a balkonokon, erkélyeken jelentkező növénygondozási és egyéb teendőket. A hobbi kertészeknek, balkonzöldítőknek és virágimádóknak készült könyv pár kattintással ingyenesen letölthető és aztán akár ki is nyomtatható.

Balkonkertészkedő egyszeregy: 12 hónap a balkonon

12 hónap a balkonon könyv

A kalendáriummal segítséget szeretnék nyújtani a balkon teendők időzítéséhez, a balkonok színes virágcsodákkal való megtöltéséhez. Több évtizedes balkonkertészkedési tapasztalataim jogosítanak fel arra, hogy tanácsokat adjak az erkély, terasz virágtengerré varázslásához.

Nincs két egyforma erkély, ahogy nincs két egyforma év sem. Az erkély fekvése, a szélsőséges időjárási körülmények, a környezeti adottságok mind hatással vannak balkonnövények életére, a megvalósítási lehetőségekre. Azt javaslom, hogy a leírtakat kezeld rugalmasan, hisz vannak olyan évek, amikor már októberben komoly fagyokkal kell számolni, míg más évben ez csak december elején történik meg.

A kiadvány terjedelménél fogva nem lehet teljes körű. A balkon teendők összeállításánál arra törekedtem, hogy összefoglaljam az adott időszak legfontosabb teendőit. Bízom benne, hogy a gyakorlati tanácsaimmal hozzásegítelek a dézsás és cserepes növények szakszerű ápolásához és magaslati éden megteremtéséhez.

Ha csak képernyőn keresztül szeretnél olvasgatni, vagy a letöltés előtt még belekukkantanál, akkor ajánlom a 12 hónap a balkonon lapozható változatát.

12 hónap a balkonon könyv kát ikdaka

A könyvecske letöltése csak a Balkonada hírlevél feliratkozással egyidejűleg lehetséges.

A havonta 6-10 alkalommal küldött Balkonada hírlevelekben az alábbi témákkal találkozhatsz:

aktuális növény gondozási tanácsok,
kerti és balkon inspirációk,
virágos programajánlók,
versek, idézetek,
érdekességek a természet világából,
egyszerű, olcsó és finom ételek receptjei.

Balkonkertészkedő egyszeregy letöltése

Balkonada hírlevél feliratkozás

A Balkonada hírlevél a Balkonada.hu oldalhoz tartozó, rendszeresen küldött, változatos tartalmú hírlevél a blogon megjelent cikkeken alapul. Neved és email címed megadásával egyszerűen feliratkozhatsz és hamarosan már olvashatod is az első levelet. Természetesen bármikor egyszerűen le is iratkozhatsz, ha továbbiakban már nem szeretnéd kapni a leveleket.

Balkonada hírlevél-feliratkozás
Az adatok megadásával kinyilvánítod, hogy kéred a Balkonada hírleveleket. A hírlevél feliratkozás két lépéses, úgynevezett Opt-in rendszerben történik, az első emailben küldött linkre kattintással válik véglegessé.
*= kötelező mező
A feliratkozáskor megadott emailt bizalmasan kezelem, azt csak is a Balkonada hírlevelek küldésére használom. A címeket nem adom át harmadik félnek. További információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

4 hozzászólás

 1. Hordós Ágnes szerint:

  Nagyon sajnálom, hogy az igért könyvet nem lehet letölteni, de még jobban sajnálom, hogy magyar létedre angol nyelvű az oldalad, amit propagálsz!

  • Nagy Jucó szerint:

   Kedves Ági!

   Nem tudom miért nem sikert letölteni a könyvet. Most elküldöm neked emailben.
   Az angol nyelvű oldallal kapcsolatos megjegyzésed nem igazán értem. A balkonada.hu oldalon minden magyarul van.
   Ha esetleg hirdetésre kattintottál és az volt angol nyelvű, akkor arra azt tudom mondani, hogy a hirdetéseket én
   nem tudom befolyásolni, azokat a Google teszi ki az olvasói szokásokat figyelembe véve.
   Minden jót kívánok: Jucó

 2. Szabó Márton szerint:

  Nagyon értékes tanácsok! Köszönöm szépen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük