Category: Tartósítás, befőzés

Tartósítás, befőzés, zöldségek és gyümölcsök tartósítása, gyümölcsök befőzése, raktározás télire, befőzési praktikák, receptek befőzéshez, savanyításhoz, szárítás, aszalás

mézes, sütőtökös birslekvár üvegben

Mézes, sütőtökös birslekvár receptje

A sütőtökös birslekvár egy újabb csupa vitamin lekvár, ami az ősz kivételes ajándékából, a birsalmából készülhet. A mézzel és sütőtökkel készülő finom lekvár receptje elkészítésért kiált. Mézes, sütőtökös birslekvár receptje Illésné Nagy Mária ajánlása:...

birsalmasajt mikróban

Birsalmasajt mikróban készítve – egyszerű recept

A birsalmasajt mikróban készítve recept azért tetszett meg, meg gyors és egyszerű. Emlékszem rá, hogy anyukám mindig órákig főzte a birsalmát, hogy elveszítse a nedvességet és megfelelő állagú legyen. A birsalmának már a megpucolása is...