Tagged: torta

torta, torta piskótából, torta receptek, gyümölcstorták, torták sütés nélkül, sajttorta, piskótatorta, csokitorta, dobostorta, gluténmentes torta

répatorta receptje

Répatorta recept egyszerűen

A Sinka Erikától érkezett répatorta recept leírásához nem volt szívem hozzányúlni. Magam részéről szeretem, ha a hozzávalók külön le vannak írva, hogy azokat előre odakészítsem. Erika szavaiból úgy vettem ki, hogy ő sokkal spontánabb...

Isler Lajos Mari módra, Legjobb diós sütemény receptek

Legjobb diós sütemény receptek

A dió vitaminnal teli, értékes alapanyag, amiből nagyobb sokféle süteményt készíthetünk. Legismertebb diósbólkészülő sütemény talán a bejgli és a zserbó, de torta, krémes és száraz sütemény, szaloncukor, sőt mi több sós harapnivaló is készülhet belőle. El is...

édes, krémes roló

Édes, krémes roló készítése

Szilveszter előtt már megosztottam az egyszerű krémmel töltött sajtos roló receptjét. Ugyanabból a tésztából készíthetünk édes változatot is. Itt az édes, krémes roló, az egyszerűen elkészíthető kedvenc receptje. Édes, krémes roló recepje Hozzávalók (12...

sütőtökös sajtgolyó

Sütőtökös sajtgolyó receptje

Sütőtökös sajtgolyó önmagában, előételként vagy akár köretként is fogyasztható. A rozmaringnak köszönhetően a sütőtök íze nem domináns benne. Érdemes elkészíteni, ha valami igazi különlegességre vágyunk. Már mutatom is a receptet! Sütőtökös sajtgolyó receptje (15...

kincsesbánya sütemény

Kincsesbánya sütemény receptje

Szeretem azokat a fantázia neveket, amelyekkel az egyes süteményeket illetik. Rögtön felkaptam a fejem a kincsesbánya sütemény nevének hallatán és rögtön kíváncsivá tett, hogy vajon mit rejt a jól csengő név. Máris mutatom a...

kukorica málé

Kukorica málé recept

A kukorica málé régen a szegények eledele volt. Napjainkban újra reneszánszát éli, sokan választják azok közül, akik mellőzik a búzából készült ételeket. Kukorica málé receptje Sinka Erika osztotta meg velünk a receptet néhány gondolat...

Fordított almás sütemény

A fordított almás sütemény neve nem véletlen. Az alma kerül a forma aljára, ezáltal krémessé párolódik, sőt a tésztát sem tudja eláztatni vagy szalonnássá tenni. A végeredmény szépséges és finom sütemény. Már mutatom is...