Zöld nappali a magasban – álomból valóság

Zöld nappali a magasban, ez volt olvasónk vágya. Aztán az álomból valóság lett. Erika most büszkén mutatja meg, hogy rendezte be élete első balkonját. Inspirálódj és kövesd a pédáját!

zöld nappali

Zöld nappali a magasban

Ingatlan vásárláskor már évekkel ezelőtt is sokaknál fontos szempont, hogy a lakáshoz tartozzon egy erkély is. Aztán a 2020-ban, a pandémia miatti bezártsággal még inkább felértékelődtek ezek a kis terek, amelyekkel közelebb hozhatjuk magunkhoz a természetet.

A szépen és praktikusan berendezett balkon olyan, akár egy zöld nappali, fontos élettere az ott lakóknak. Egy hely, ahova bármikor ki lehet szabadulni a lakás fogságából.

zöld nappali

Hetesi-Mihálovics Erika olvasónk úgy alakította ki élete első erkélyét, hogy az ne csak látványos legyen, de kellemes percek helyszínévé is válhasson. Jó érzékkel választott növényei hosszas virágzást és egész éves „zöldbalkont” ígérnek. A rózsák, a törpe dáliák, primulák biztosítják a hosszan tartó színkavalkádot. A fűszernövények a konyhai friss zamatokról gondoskodnak, az örökzöldek pedig a hideg napokra hozzák el a természet nyugalmát.

A zöld nappali kellemes összképéhez hozzájárulnak a jó ízléssel kiválasztott bútorok, kaspók és kiegészítők is. A nagy hangulatfelelősök, a lámpások és grill tűzhely is arról tanúskodnak, hogy az erkély igazi családi közösségi tér lesz.

Sok örömöt kívánok Erikának a megvalósult álomhoz és köszönöm, hogy megosztotta velünk a fotókat!

Ha kedvet kaptál Te is egy erkély kialakításhoz, ajánlom figyelmedbe az alábbi balkonzöldítős cikkeket:

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük