Rántott cukkini gazdagon

A rántott zöldségek sem lesznek unalmasak, ha időnként egy kicsit megbolondítjuk valamivel a panírt. Rántott cukkini gazdagon nevet adtam a Sinka Erika által megosztott ételnek, mert a belekerülő füstölt sajt és magvak megdrágítják egy kicsit a finom zöldség ételt. Viszont ízletesebbé, tartalmasabbá  és laktatóbbá teszik és a kis plusz költség igazán megéri.

 

rántott cukkini gazdagon

 

Sinka Erika: “Az elmaradhatatlan rántott cukkini! 😋🥒🍽️🤣
Biztosan mindenkinek megvan a saját receptje, íme az enyém:
Szeletelem a cukkinit: a karikára vágás is nagyon jó, de azt a nagyobb cukkiniknál alkalmazom, olyankot a magházát az alma magozóval vágom ki és nagyon szép kör alakú luk lesz a közepén. Amennyiben kisebb a zöldségünk, akkor csak hosszában szeletelem. nekem a nagyon vékony jön be, olyankor olyan puha és olvadós a cukkini húsa, a panír pedig ropogós!.
Szóval szeletelem, sózom, áll a hűtőben…
Panírozás: lisztes rész + fokhagymapor, bors,
tojásos rész + tejszín + kevés mustár. esetleg
fokhagyma krém, ha a lisztbe nem tettünk!
zsemlemorzsás rész + reszelt füstölt sajt + apróra
vágott napraforgó mag + szezámmag.
Sütés…..
Jó étvágyat! 🥒🍽️😋”

 

Nagyon köszönjük Erikának a szuper ötletet!

  • 40
  •  
  •  
  • 100
  •  
  •  
  • 40
  •  
  •  
  • 100
  •  
  •  

Nézd meg ezeket is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

8 + 6 =

A weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt. További információ

Az Uniós adatvédelmi törvény értelmében tájékoztatlak, hogy a balkonada.hu honlapon "cookie"-kat, magyarul vagy "sütiket" használunk. A sütik kicsi, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el a számítógépeden, hogy minél egyszerűbbé és személyre szabottá tegye számodra a böngészést.
A sütiket bármikor letilthatod vagy újra engedélyezheted a böngésző beállításaiban. Amennyiben a tiltást nem teszed meg, illetve ha a "Rendben" feliratú gombra kattintasz, azzal elfogadod a sütik használatát.

További információért a sütikről és az adatkezelésről kattints az alábbi linkre:
Adatkezelési tájékoztató

Bezárás