Így néz ki egy álomkert

Talán tudod már, hogy több blogom is van. Most nem csak utazásos blogomra, a Közel és távolra gondolok, hanem a Balkonada.cafeblog.hu-ra, ahol sok balkon és kerti inspirációt osztok meg. Szeretem bemutatni az olvasók szép kertjeit és erkélyeit, mert úgy gondolom sokat lehet tanulni ezekből.

álomkert

Az álomkert mindenkinek mást jelent. Van akinek a mukálátlan fű látványa elengedhetetlen. Van aki gondozást nem igénylő kövekkel veszi körbe magát. Vannak akiknek a kertben is a természetesség a legfontosabb. Most egy ilyen kertet mutatok.

Sinka Erika olvasónk kertjét már sokszor megcsodáltuk, és rendszeresen ad hasznos növénygondozási tanácsokat is a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportban.  Az ide évtől a Zöld Pagony névre elkeresztelt kertje a Kertnéző program keretében több alkalommal is meglátogatható. Május 12-én nekem is sikerült eljutni a fantasztikus kertbe.

Másfél éve ősszel már jártam egy rövid látogatáson az Erikánál, kíváncsian vártam mi változott azóta és persze arra is, mennyivel másabb hangulatú a tavaszi kert.

Természetesen nem csalódtam, most is elbűvölő volt a kert. Jó volt találkozni a sok kert szerető emberrel is, akik közül párat már a Balkonada találkozókról is személyesen ismertem.

Álomkert – Kertnézőben a Zöld Pagonyban videó

A Zöld Pagony idén tavasszal már nem látogatható, de ősszel újra lesz kert látogatás. Érdemes minél előbb jelentkezni, mert nagyon hamar betelik a létszám.

Köszönöm a megosztásokat!
  • 72
  •  
  •  
  •  
  • 72
  •  
  •  
  •  

Nézd meg ezeket is!

Szívesen megosztanád te is kedvenc receptedet? Küldd el egy jó minőségű fénykép kíséretében a nagyjuco@balkonada.hu email címre vagy töltsd fel Kertemből tálalva Facebook csoportunkba és hamarosan megjelenítem itt a blogon.
Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz, hogy ne maradj le semmilyen fontos növénygondozási információról, érdekességről és feltehesd a kérdéseidet!

Iratkozz fel a Balkonada hírlevélre, hogy a növénygondozási információk és a receptek eljussanak hozzád!

Ne felejts el feliratkozni a videó csatornámra!

Nagy Jucó

Nagy Jucó (Nagy Judit e.v.) vagyok virágos és utazós blogger, a virágosok marketinges jobb keze és a virágkultúra népszerűsítésének utazó nagykövete.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kilenc + 6 =