Így néz ki egy álomkert – videó

Az álomkert mindenkinek mást jelent. Van akinek a makulátlan fű látványa elengedhetetlen. Van aki gondozást nem igénylő kövekkel veszi körbe magát. És vannak akiknek a kertben is a természetesség a legfontosabb. Most egy ilyen kertet mutatok videón. Olvass tovább, nézz szét és inspirálódj egy budapesti álomkertben, a Zöld Pagonyban!

álomkert

Sinka Erika olvasónk kertjét már sokszor megcsodáltuk, és rendszeresen ad hasznos növénygondozási tanácsokat is a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportban.  A Zöld Pagony névre keresztelt kert előre meghirdetett időpontban, csekély díj ellenében évente több alkalommal is meglátogatható. Legutóbb egy tavaszi látogatás alkalmával sikerült szétnéznem a fantasztikus kertben.

Mivel előtte ősszel már jártam egy rövid látogatáson az Erikánál, kíváncsian vártam mi változott azóta és persze arra is, mennyivel másabb hangulatú a tavaszi kert. 

Természetesen nem csalódtam, most is elbűvölő volt a kert. Jó volt találkozni a sok kert szerető emberrel is, akik közül párat már a Balkonada találkozókról is személyesen ismertem.

Erika mint mindig ezúttal is nagyon lelkesen mutatta be az álomkertet és készségesen válaszolt minden felmerült kérdésre. Megosztotta tapasztalatait és tanácsaival segítette, hogy mindenki megvalósíthassa a saját kis álomkertjét.

Álomkert – Kertnézőben a Zöld Pagonyban videó

A Zöld Pagony látogatásra érdemes minél előbb jelentkezni, mert mindig nagyon hamar betelik a létszám.

További olvasnivalók a Zöld Pagonyról

Madáretetési kisokos a Zöld Pagonyból

Mi legyen a lehullott a lombbal? – tanácsok a Zöld Pagonyból

Pihenő a kerti tónál a Zöld Pagonyban

Természetes növényvédő szerek és tápanyagok – Zöld Pagony tanácsok

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük