Category: Húsételek

zöldséges rakott husi

Mari féle zöldséges rakott hús

A zöldséges rakott hús fő erénye az egyszerű, gyors elkészítési mód. A bepácolt és elősütött disznóhús vagy csirkemell szeletekben kerül a brokkoli és kelbimbó réteg közé. Sajt helyett ízletes juhtúró teszi szaftossá. Az sem...

kelkáposztás bomba

Kelkáposztás bomba recept

A kelkáposztás bomba bármennyire is hasonlít kinézete alapján a hagyományos töltött káposztához, egyáltalán nem az. Ez nem savanyított káposztából készül, és nem is az ismert rakott kel újragondolt változata „bomba” formában tálalva. A kelkáposzta...

csirkehúsleves tányérban

Csirkehúsleves gazdagon receptje

Az aranysárga csirkehúsleves igazi gyógyító, terápiaként is fogyasztható. Bármilyen betegség, de különösen megfázás esetén egy ízekben gazdag finom meleg leves maga a félegészség. Máris mutatom a rengeteg zöldséggel készülő csirkehúsleves receptjét. Csirkehúsleves dicsérete és...

gazdag tokány

Gazdag tokány sertés és csirkehúsból

A bármilyen tésztakörettel tálalható gazdag tokány sertés és csirkehúsból készül. Különleges ízét a füstölt szalonna és kolbász, valamint a savanyú uborka valamint a fűszerek adják meg. Az egyszerű receptből gyorsan elkészíthető a finom húsétel....

földimogyorós csirke rizzsel

Földimogyorós csirke receptje

A földimogyorós csirke receptje a gyorsan, finomat kategóriába tartozik. A pörkölt, sózott földimogyoró, a mustár és a tejszín elegye különlegesen finom ízélményhez juttatnak bennünket. Érdemes elkészíteni, kipróbálni ezt a nem mindennapi, cseppet sem unalmas,...

finom sült hús

Finom sertéssült – egyben sült sertéscomb

A finom sertéssült az egyik nagy kedvencem. A bepácolt, kérgesre pirított, majd sütőben egészben megsütött sertéscomb nagyon ízletes. Melegen és hidegen egyaránt fogyasztható, így előre is elkészíthető, vendégváráshoz vagy hidegtálakhoz is kitűnő. Bármilyen körettel...

pikk-pakk csirkemell tarhonyával

Pikk-pakk csirkemell tarhonyával

A pikk-pakk csirkemell nem véletlenül kapta a pikk-pakk nevet. Gyors, finom és egyszerű. Amíg elkészült a köretnek szánt tarhonya, addig a finom hús is megfő és az ízek összeérnek. Pikk-pakk és már fogyaszthatjuk is....