Kelkáposztás bomba recept

A kelkáposztás bomba bár mennyire is hasonlít kinézete alapján a hagyományos töltött káposztához, egyáltalán nem az. Ez nem savanyított káposztából készül. És nem is az ismert rakott kel “bomba” formában tálalva. A kelkáposzta bomba sokkal több zöldséget tartalmaz, nincs benne rizs ezért kevesebb kalóriát tartalmaz. Ráadásul szabadon ízesítheted, variálhatod a család ízlésére.

kelkáposztás bomba

Nem csoda, ha még nem találkoztál a kelkáposzta bomba receptjével, ez ugyan is Sóspataki Magdolna olvasónk saját kreálmánya, saját receptje szerint készül. Innentől azonban semmi akadálya, hogy Te magad is elkészítsd és meglepd vele a családot.

Különösen azoknak ajánlom, akik szeretnek kísérletezni és elég bátrak ahhoz, hogy ne ragaszkodjanak a mennyiségek pontos kiméréséhez. Ebben az alapanyagok mennyisége és fűszerezése teljesen a saját szájízünk szerint alakítható. Cserébe a végeredmény is pont ugyanolyan lesz, mint amit szeretnénk.

Kelkáposztás bomba elkészítése

“Ebben szalonna az alap, a fűszerezett darált hús mellett mexikói zöldségkeverék és darabolt kel van. Mindez kel levélbe van beletöltve. A tejföl kívül-belül van benne, bacont és sajtot tettem a tetejére. Nagyon finom, érdemes kipróbálni!🙂”

Nagyon köszönjük Sóspataki Magdolnának az ötletet!

Jó étvágyat!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük