Így készül a bográcsozó és grillező saját kezűleg kertbe

A kerttel rendelkezők egyik legkellemesebb családi és baráti kikapcsolódása a kerti grillezés, sütögetés. Az ehhez szükséges kerti tűzrakóhely kialakításába saját magunk is belevághatunk, hisz egy kerti grillező saját kezűleg is elkészíthető. Olvasónk elmesélte, hogy némi ügyességgel hogy lett a megmarad téglából több funkciós főző- és sütögetőhelye a kertben.

bográcsozó és grillező saját kezűleg kertbe

 

Így készül a bográcsozó és grillező saját kezűleg kertbe

Szabó András olvasónk igazi ezermester.  Gyönyörű kertjének és teraszának részleteit már többször megcsodáltuk. Bemutatta már légyölő galóca csodálatos életét és pusztulását és az általános iskolába készített csodálatos floráriumát is. De kaptunk már tőle virágos húsvéti üdvözletet Rómából is.

András most egy kerti tűzrakó építésébe kezdett, aminek a grillező és bográcsozó funkciót is szánt. 

A tűzrakóhelyet megmaradt vagy bontott téglákból is készíthetjük, jelentősen csökkentve ezzel a bekerülési összegét.

 

A tűzrakó hely kialakításánál a praktikum mellett az esztétikum is fontos szerepet játszott. A végeredmény fantasztikus, igazi remekmű, ami jól beleillik a környezetbe. Grillező és bográcsozó funkciója akár egyszerre is használható, így nagyobb társaság fogadásakor is jó szolgálatot tesz. Jó ötlet, hogy külön pult is segíti a főzés előkészítését és a tálalást. 

 

Bár önmagában is igen mutatós darab, de a főzés- és sütögetésmentes időszakokban nem áll üresen, ekkor virágok emelik ki szépségét. 

 

 

 

 

Gratulálok a fantasztikus munkához és köszönöm a fotókat Szabó Andrásnak!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük