Így hasznosítható a megmaradt tégla a kertben

Az építkezés során megmaradt téglák és tetőcserepek gyakran a kert egy eldugott zugában vagy a padláson éktelenkednek és porosodnak évekig. Tartogatjuk, hátha egyszer jók lesznek valamire. Most ideje a tettek mezejére lépni! A megmaradt tégla a kertben nagyon jól és sokoldalúan hasznosítható. Olyan pompás ötleteket hoztam, amelyeket muszáj megvalósítani!

megmaradt tégla a kertben - kerti rom

 

Így kaphat új funkciót a megmaradt tégla

Ha neked is a sarokban hever néhány tégla, ami időnként még zavaró is, akkor nézd meg a remek ötleket és lépj a tettek mezejére!

A tégla az egyik legősibb természetes építőanyagunk, valójában égetett agyag. Az égetés nélküli vályoggal szemben óriási előnye, hogy a hőkezeléssel keménnyé és időtállóvá válik. A téglából épült építmények esztétikusak és kiválóan megfelelnek a gyakorlati követelményeknek. Akár bontott, akár új téglát használunk, olyan plusz hangulatot varázsolhatunk a kertbe, ami a család összes tagját maradásra készteti.

bográcsozó és grillező saját kezűleg kertben megmaradt téglából

Mire használható a tégla a kertben?

A tégla hasznosítás lehetőségei a kertben is végtelenek. Gondolatébresztőként néhány ötlet:

További ötleteket találsz a Tégla a kertben Pinterest albumomban.

 

Biztos vagyok benne, hogy ezeket a fantasztikus ötleteket látva neked is beindul a fantáziád és már lázasan kutakodsz az elfekvő téglák után.

Köszönöm a megosztásokat!
  •  
  • 10
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 10
  •  

Nézd meg ezeket is!

Szívesen megosztanád te is kedvenc receptedet? Küldd el egy jó minőségű fénykép kíséretében a nagyjuco@balkonada.hu email címre vagy töltsd fel Kertemből tálalva Facebook csoportunkba és hamarosan megjelenítem itt a blogon.
Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz, hogy ne maradj le semmilyen fontos növénygondozási információról, érdekességről és feltehesd a kérdéseidet!

Iratkozz fel a Balkonada hírlevélre, hogy a növénygondozási információk és a receptek eljussanak hozzád!

Ne felejts el feliratkozni a videó csatornámra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük