Tagged: csirke

magyaróvári szelet

Magyaróvári szelet receptje

A magyaróvári szelet vagy egyszerűen csak óvári szelet bármilyen húsból készülhet. Bárkinek ajánlom, aki a szereti a szaftos, tartalmas ugyanakkor ízletes húsokat. Elkészítése sem kíván különösebb előképzettséget és mivel sütőben készül, elég időkímélő is....

budapest szelet

Budapest szelet – karajszeletek Budapest raguval

Budapest szelet vagy sertésszelet Budapest raguval igazán ízgazdag étel. A sertéskarajt füstölt szalonna, csirkemáj, gomba, zöldborsó és a fűszerek teszik változatosan izgalmassá. Különösen jól illik hozzá a burgonyfánk vagy a burgonya krokett. Budapest szelet...

almás palacsinta

Almás palacsinta, az őszi kedvenc

Gyerekként az alma nem tartozott a kedvenc gyümölcseim közé. Csak úgy nyersen nem voltam hajlandó megenni. Az almás palacsinta azonban bármikor jöhetett, csakúgy, mint a sült alma, vagy az almakompót. Az almaszeletek csodás ízt...

töltött cukkini lepény

Töltött cukkinis lepény

A töltött cukkinis lepény receptje az egyszerű és nagyszerű cukkini tócsni újragondolásából született. A finom csirkehús és a zöldséges lepény házasítása egy nagyon finom és laktató ételt eredményezett. Mutatom a megvalósításért kiáltó receptet. Töltött...

Ízletes csirketokány

Ízletes csirketokány receptje

Az ízletes csirketokány szaftos, ízekben gazdag, laktató fogás. Készíthetjük csirkecombból, vagy ugyanezzel a recepttel pulykahúsból vagy sertéshúsból is. Ízletes csirketokány Kedvcsináló, ötletadó 🧐😎 „Mire elkészültem a mai ebéddel… A Bakonyi és a Stroganoff házasságából...

csirkemájas töltelék

Csirkemájas töltelék töltött csirkecombhoz

A csirkemájas töltelék alkalmas arra, hogy megtöltsük vele a csirkecombokat, de akár arra is, hogy külön megsüssük és így tálaljuk a sült húsok mellé. A csirkemáj és a finom fűszerek igazán ízletes tölteléket eredményeznek....

pulykamáj lecsósan

Pulykamáj lecsósan

Pulykamáj lecsósan receptjét kaptuk Sinka Erikától. Csak úgy lazán, egy kis plusszal, ahogy már megszoktuk tőle. Máj fogyasztása, tápanyagtartalma A máj az egyik leggyakrabban fogyasztott belsőség. Legyen szó sertés-, csirke- vagy pulykamájról, sokoladalúan elkészíthető....

Bolognai spagetti

Bolognai spagetti egyszerűen

Fenséges bolognai spagetti (Spaghetti Bolognese) receptet hoztam, mert az egyszerű tésztás ételt szinte mindenkinek kedvére való. Az olasz tésztás ételre szinte már magyar fogásként tekintünk.   Bolognai spagetti recept Hozzávalók 4 személyre 500 g spagetti...

csirkemellrolád receptje

Ízekben gazdag csirkemellrolád

A csirkemell készítésétől sokan írtóznak, mert túl száraznak tartják. Pedig megfelelően ízesítve és jó technikával elkészítve nagyon finom végeredményt kapunk. Az ízekben gazdag csirkemellrolád még a kétkedőket is meggyőzi. „Ízletes hozzávalókkal töltöttem be a...

tejszínes csirketokány

Tejszínes csirketokány 30 perc alatt

Tejszínes csirketokány 30 perc alatt. Ez aztán az igazi gyors és nagyszerű étel. Illésné Nagy Mária szétnézett a konyhában, mi van otthon és pillanatok alatt összedobta a finom húsételt. Tejszínes csirketokány 30 perc alatt...