Csirkemell gyros vendégváráshoz – videó

Csirkemell gyros vendégváráshoz videó jött velem szembe a kék közösségi oldalon. Pont a legjobbkor. Épp azon törtem a fejem, hogy milyen egyszerű, gyors és étel lenne jó vendégváráshoz, ha a rossz időjárás miatt a kerti grill parti meghiúsul.

csirkemell gyros

És ha már ráakadtam erre a csodára, akkor gondoltam itt is megmutatom, mert biztos vagyok benne, hogy többeknek is tetszik majd. A tegnapi két levél után valahogy szükségét is éreztem.

„Jucókám!

Minden Tőled kapott levélnek, információnak örülök, csak gazdagabbak leszünk.

Nem is értem, hogy lehet reklamálni, mikor rengeteg munkád időd van benne. Nem volt semmi baki!

Köszönettel tartozunk a fáradozásaidért, ha valakinek nem felel meg, ne olvassa el. Minden cikkből tanulhatunk, csodás növényeket, tájakat, sütiket ismerhetünk meg.

Tanácsaiddal látsz el mindenkit, én azért ritkán írok, mert ez is sok idő még leveleket olvasol, gondolom van bőven.

Sok türelmet adjon a jó Isten, a kevésbé megértő, udvariatlan emberek miatt.

Köszönöm a sok leveledet, nekem fontos, igyekszem, minden cikket elolvasni, a sütiket megsütöm.

Olyan vagy nekünk,mint egy nagy család gondoskodó, Kedves Tyúkanyója! / Nem sértésnek szántam/. Nagy ölelés, köszönet !”

„Drága Jucó!!! Egészen egyedi egyéniséggel áldott meg Téged a Mindenható!!!

Igaziból, ha Te lennél a „NÉPJÓLÉTI MINISZTER ASSZONY” tán minden jobban menne….
Köszönöm a szeretteim nevében is az egészen zseniális, és sok sok mindenre kiterjedő figyelmességedet…úgy, hogy még soha nem találkoztunk…
na ezt bepótóljuk! Szeretettel kívánok jó egészséget és humort, mert anélkül nem vidám az élet…
Szeretet ,ölelés. puszi…Tibi bácsid”

Ugye most már Te is így gondolod? Egy Tyúkanyónak gondoskodnia kell a csibéiről. A Népjóléti Miniszter asszonynak pedig főleg nagy a felelőssége.

Szeretnél Te is a havonta 6-10 alkalommal küldött Balkonada hírlevelek olvasója lenni? Kattints az alábbi feliratra és iratkozz fel az ingyenes hírlevélre!

Csirkemell gyros vendégváráshoz videó

Bár a videó nem magyar nyelvű, de szerintem teljesen érthető. Ráadásul nincs semmi kőbe vésve a fűszerezés tekintetében, mindenki a saját ízléséhez igazíthatja. Ebben a kivitelezés a nagyszerű ötlet.

Ha disznóhúsból készítenél gíroszt vagy egy jó pita receptre van szükséged, nálam azt is megtalálod.

A görög eredetű gírosz (gyros) igen kedvelt és gyors húsétel. A hagyományos, függőleges nyárson sütött változat nehezen kivételezhető otthon. Szerencsére egyszerűbb megoldással is pont ugyanolyan finom ízvilágú ételt tudunk készíteni. Már mutatom is receptet, hogy készül a gyors gírosz tál házilag.

A pita készítése házilag is megoldható, csupán egy jó recept kell hozzá, amit én most elhoztam neked. Az arab, török és görög konyha lapos kenyerét nálunk is sokan szeretik. A gyros fontos kelléke nem feltétlenül kell megtölteni, egyszerű mártogatókkal (pl. csicseriborsó- vagy cukkinikrém), szószokkal is nagyon finom.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük