Stílusos nappali berendezés ötletek az önkifejezés jegyében

A nappali berendezés ötletek megvalósításával igazi vendégváró, meghitt fészekké alakíthatjuk ezt a kétségtelenül fontos helyiséget. A családi összejövetelek, baráti látogatások helyszíneként a nappali egyáltalán nem mindegy, hogy milyen üzenetet közvetít. A jó hír az, hogy még a kissé unalmas, nem túlzottan kreatív szobákat is vonzóvá tehetjük a lakberendezési magazinok hasábjairól ellesett nappali berendezés ötletekkel. Így a helyiség valóban azt a szerepet töltheti be, amire hivatott: a lakás üde színfoltjaként a relaxálás ideális színterévé avanzsálhat.

Stílusos nappali berendezés ötletek az önkifejezés jegyében
Living room in Scandinavian interior design

Hova kerüljön a kanapé?

A legtöbb nappali fókuszpontja a kényelmes kanapé és a hozzáillő fotelek. Ezeket igyekezzünk kihangsúlyozni (például egy izgalmas bútorszövettel vagy bájos díszpárnákkal) és lehetőség szerint az ajtóval szembe helyezni. A fotelekkel és kanapéval szemben kapjon helyet a TV készülék is.

Nappali berendezés ötletek: számít a méret?

Jelen esetben igen. Amennyiben egy nagyobb paraméterű helyiség boldog tulajdonosai vagyunk, a bútor vásárlásánál figyeljünk arra, hogy a kiszemelt egységek se legyenek túl kicsik, ne tűnjenek el a térben. Ezzel párhuzamosan a kisebb méretű helyiségekben is a szerényebb méretekkel rendelkező bútordarabok mutatnak jobban.

Színválasztás – egyszerűbb, mint gondolnánk

Ha a nappali falainak átszínezése a célunk, bátran vegyük elő a merészebb énünket. A pasztellszínek visszafogottan elegáns kisugárzását egészen nyugodtan törjük meg itt-ott markáns, élénk színekkel! Ebben nemcsak a minőségi falfestékek, de a manapság oly nagy népszerűségnek örvendő, széles spektrumon mozgó tapéták is nagy segítségünkre vannak.

Nappali berendezés ötletek: fektessünk nagy hangsúlyt a dekorációra is!

Unjuk a nappalit, de most nincs lehetőségünk a nagyobb volumenű felújításra? Aggodalomra semmi ok! A dekorációkkal ugyanis bámulatosan látványos eredményeket érhetünk el, méghozzá fillérekből. Barkácsolók előnyben: az interneten található számtalan DIY ötlet megvalósításával, villámgyorsan új atmoszférát kölcsönözhetünk a térnek.

Hirdetés (X)

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük