Nyerj belépőjegyet az orchidea kiállításra!

Ismét a Vajdahunyadvárban található Mezőgazdasági Múzeum épülete ad helyet a Magyar Orchidea Társaság által rendezett az orhidea és bromélia kiállításnak A tavaszi orchidea kiállítás 2022. április 22 és 24 között várja a látogatókat, itt a blogon most nyerheted az öt páros belépőjegy egyikét.

orchidea kiállítás 2022

Tavaszi orchidea kiállítás 2022. április 22-24

Újra Orchidea és bromélia kiállítás a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban, a Vajdahunyadvárban.
A Földön a Sarkkörön kívül szinte mindenütt élnek orchideák. Több, mint harmincezer faj és az ezek keresztezéséből származó százezret is meghaladó hibrid színesíti bolygónk Flóráját.
A kiállításon tagjaink gyűjteményeiből, az ELTE Füvészkert orchideáiból és broméliáiból, valamint kertészetek virágaiból hozunk egy szép válogatást látogatóinknak.
Aki eljön hozzánk, annak nemcsak nézelődésre, hanem vásárlásra is lesz lehetősége. – szól a Magyar Orchidea társaság közleménye.

tavaszi orchidea kiállítás 2022 plakátja

A Magyar Mezőgazdasági Múzeumban, a Vajdahunyadvárbana Magyar Orchidea Társaság tagjai legszebb virágzó orchideáikat mutatják be.

Időpont: 2022. április 22-24.

Helyszín: Budapest, Vajdahunyadvár, Magyar Mezőgazdasági Múzeum

Nyitva tartás: 10.00-18.00 óra között

További információk a kiállítás hivatalos oldalán.

Nyerj belépőjegyet az orchidea kiállításra!

A feltett kérdésre helyesen válaszolók között 5 db páros belépőjegyet sorsolok ki. A játék 2022. április 17-én 23.59-kor zárul. A nyerteseket az általuk megadott email címen értesítem és nevüket itt a Balkonada.hu oldalon is megjelenítem.

Sok szerencsét és jó szórakozást kívánok!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük