Nyerj belépőjegyet a Tavaszkert 2024 kiállításra!

2024. április 19 és 21 között a jól megszokott helyszínen, a Budai Arborétumban, a Villányi úton kerül megrendezésre a Tavaszkert Dísznövény Szakkiállítás és Vásár. Az ország számos részéről érkező kertészetek kül- és beltéri virág, növény kínálata mellett kerti gépek, eszközök, kerti dekorációk, természetes dizájn és gasztro kiállítók, kertészeti tanácsadások, workshopok, gyerekfoglalkozás, vezetett arborétumi séta várja a látogatókat. Most itt a blogon egyetlen válasszal megnyerheted a tavaszkert 2024 kiállításra szóló 10 páros belépőjegy egyikét.

mályvaszínű harangláb

Tavaszkert kiállítás 2024

A legvirágosabb budapesti szabadtéri eseményen palánták, egynyári és évelő virágok, konyhakerti és fűszernövények, árnyéktűrők, cserepesek, cserjék, kaktuszok, orchideák, tillandsiák, trópusi növények és számos növényritkaság vásárolható a tavaszkert Dísznövény 2023 Szakkiállítás és Vásáron, a tavaszi pompáját mutató Budai Arborétumban, a Villányi úton.

Az ország számos régiójából érkező kertészeteken kívül, kertészeti eszköz forgalmazók, termelők, természetközeli dizájnerek várják a látogatókat. Az akár egésznapos programhoz a gasztro udvarban food truckok, a színpad mellett termelői finomságok kaphatók.

Növényrajongóknak kihagyhatatlan. Április utolsó előtti hétvégéjén várunk mindenkit, aki szeretne egy igazán természetközeli élményt a városban!

Időpont: 2024. április 19-21.

Hely: Budai Arborétum, 1118 Budapest, Villányi út 29-43.

További információ: www.tavaszkert.hu

Nyerj belépőjegyet a Tavaszkert kiállításra!

A feltett kérdésre helyesen válaszolók között 10 páros belépőjegyet sorsolok ki. A játék 2023. április 14-én 21.59-kor zárul. A nyerteseket az általuk megadott email címen értesítem és nevüket itt a Balkonada.hu oldalon is megjelenítem.

Sok szerencsét kívánok a játékhoz!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük