Jelentkezz a Virágos Magyarországért pályázat 2021-re!

Jó hírt hoztam a szép balkonok és kertek tulajdonosainak. Ismét kiírásra került Virágos Magyarországért pályázat 2021. A „Virágos balkonok, virágos kertek” versenyre magánszemélyek pályázatait várják 2021. június 15-ig. Saját készítésű fényképek beküldésével bárki részt vehet a versenyen két kategóriában, ahol értékes nyereményekkel díjazzák a legszebb balkonokat és kerteket. 

Virágos Magyarországért pályázat 2021

Jelentkezz a Virágos Magyarországért pályázat 2021-re!

A több éves hagyományokkal rendelkező Virágos Magyarországért versenyt a Covid helyzetre tekintettel 2020-ban a lakosság részére is meghirdették. Az előző év sikereinek köszönhetően 2021-ben ismét kiírták a pályázatot.

Pályázati kiírás a hivatalos oldalról

A pályázatról:
A pályaműveket – kizárólag online regisztrációt követően – elektronikus úton lehet feltölteni a palyazat.viragosmagyarorszag.hu oldalra. Pályázni 2021. május 3. napján, vagy azt követően készült, a dísznövényeket, fűszernövényeket, zöldségeket, gyümölcstermő növényeket kiemelő, a kerti kompozíciót is bemutató balkonkerti/előkerti fotókkal és egy maximum 400 karakteres leírással lehet 2 kategóriában:

• Legvirágosabb balkon
• Legvirágosabb előkert

A pályázatokat 2021. május 6. és 2021. június 15. között várjuk. Egy szakmai zsűri döntése alapján mindkét kategóriában nyertes pályaműveket hirdetünk, amelyek beküldői díjazásban részesülnek.

Közönségdíj
A Facebookon 2021. augusztus 2. és augusztus 15. között külön versenyt indítunk a pályaműveknek, ahol mindkét kategóriában 1-1 hétig lehet majd szavazni a legszebbekre. A szavazatok alapján 3-3 győztest hirdetünk ki.

További információért és jelentkezésért keresd a pályázat hivatalos oldalát.

Sok virágos balkont az országba és sok sikert a versenyben!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük