Itt vannak a Tavaszkert kiállítás 2024 belépőjegyeinek nyertesei

2024. április 19 és 21 között a szokásos helyszínen, a Budai Arborétumban, a Villányi úton kerül megrendezésre a Tavaszkert Dísznövény Szakkiállítás és Vásár. A kiállítás páros belépőjegyeiért folytatott játék lezárult, már mutatom is, kik lettek a belépőjegyek szerencsés nyertesei. Gratulálok és kellemes időtöltést kívánok!

Tavaszkert kiállítás

Tavaszkert kiállítás belépőjegyeinek nyertesei

Nagyon köszönöm, hogy közel 300-an szerettetek volna belépőjegyet nyerni az idei Tavaszkert kiállításra!

A nyeremény játékban feltett kérdésre érkezett válaszok többsége helyes volt, de azért akadt egy-két rossz válasz is. Természetesen a helytelen választ beküldők nem vehettek részt a sorsoláson.

A Tavaszkert kiállítást 2024. április 19 és 21 között rendezik a Budai Arborétumban, a Villányi úton. A játék során 10 páros belépőjegy került kisorsolásra.

Akik páros belépőjegyet nyertek

Darmay Anett
Gellért Katalin
Juhász Tiborné
Mányik Márk
Mikó Erzsébet
Pogonyi Györgyné
Rudó Anna
Ruttkay Márta
Szenyan Kriszta
Vitz Jutka

Gratulálok a nyerteseknek!

A nyerteseket emailben értesítem a nyereményük átvételi lehetőségéről.

Tavaszkert kiállítás – 2024. április 19-21

2024. április 19 és 21 között a jól megszokott helyszínen, a Budai Arborétumban, a Villányi úton kerül megrendezésre a Tavaszkert Dísznövény Szakkiállítás és Vásár. Az ország számos részéről érkező kertészetek kül- és beltéri virág, növény kínálata mellett kerti gépek, eszközök, kerti dekorációk, természetes dizájn és gasztro kiállítók, kertészeti tanácsadások, workshopok, gyerekfoglalkozás, vezetett arborétumi séta várja a látogatókat. Most itt a blogon egyetlen válasszal megnyerheted a tavaszkert 2024 kiállításra szóló 10 páros belépőjegy egyikét.

A Budai Arborétum egy ingyenesen látogatható vadregényes kert Budapest XI. kerületében. Buda tüdeje a Gellért-hegy déli lábánál, a volt Corvinus Egyetem, ma MATE területén található. A 7,2 hektáros Budai Arborétum legrégebbi részét még 1893-ban alapították, a legidősebb fák ebből az időszakból maradtak fenn. Az ország egyik leggazdagabb arborétuma minden évszakban csodálatos növényekkel, belépőjegy nélkül várja a kikapcsolódásra vágyókat. Az arborétum jelenlegi növényanyaga csaknem 2000 fásszárú dísznövény fajt és fajtát, több száz hagymás virágot és csaknem 250-féle egyéb évelő dísznövényt foglal magában.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük