Rekordot döntöttünk a 12. Balkonada találkozón + videó

2024. április 13-én, ragyogó nyári napsütésben, a budapesti Nagyvárad téren tartottuk a sorrendben 12. Balkonada találkozót, ami a Balkonada.hu blog olvasóinak hagyományos növénycserés rendezvénye. Rengeteg boldog emberrel találkozhatott, és sok növénnyel távozhatott, aki kilátogatott a találkozóra. A résztvevők elmesélték, hogyan érezték magukat a 12. Balkonada találkozón, én pedig egy videóval próbálom meg visszaadni a hangulatot.

12. balkonada találkozó

Ezt tapasztaltam a 12. Balkonada találkozón

NAGYON KÖSZÖNÖM, HOGY ISMÉT ILYEN SOKAN ELJÖTTETEK A TALÁLKOZÓRA ÉS ILYEN HATALMAS MENNYISÉGŰ VIRÁGGAL ÖRVENDEZTETTÉTEK MEG EGYMÁST!
Fantasztikusak vagytok! 🌷🌺💞🌹🧡

Fogalmam sincs hányan lehettünk, de az biztos, hogy mind a résztvevők számát, mind a cserélt növények számát tekintve ezúttal is rekordot döntöttünk. Erőt és energiát nem kímélve mindenki beleadott mindent. Voltak akik több száz kilómétert utaztak, hogy részt vehessenek a találkozón. Volt aki száz fölötti növénycsomaggal érkezett.

Nagyon köszönöm a sok egymásnak adott mosolyt és növényeket! Ismét fantasztikus társaság jött össze sok-sok régi ismerőssel és sok új csatlakozóval. 🥰

Köszönöm a jó kedveteket, és segítőkészségeteket. Nagyon jó volt látni azt is, ahogy régi tagok próbáltak segíteni az újonnan érkezőknek. Ahogy nő a létszám és a cserélt növények száma, egyre nehezebb megtalálni a cserepartnereket. Lassan az egész helyszín és a parkoló is kicsinek bizonyul számunkra. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy sikeresnek mondható ez a találkozó is.

Reményeim szerint az újonnan csatlakozók is visszatérnek majd legközelebb is.

Ahogy láttam, senki sem ment el üreskézzel vagy csalódottan. ❤️💚

Elnézést, hogy nem tudtam mindenkivel beszélni, remélem ennek ellenére mindenkiben jó emlékek maradnak a találkozóról.

Elnézést, hogy az általam készített fotókon sem látható mindenki, de egyszerűen fényképezni is alig tudtam, mindig megállított valaki újabb és újabb kérdésekkel.

Legközelebb idén októberben találkozunk majd. Arra a találkozóra ismét létrehozok majd egy külön csoportot a cserék előzetes lebeszélésére.

Addig is sok örömet kívánok az új növényekhez és javaslom, kezdjétek el a növények szaporítását az őszi találkozóhoz!

Így látták a résztvevők

Csak néhány véleményt ragadtam ki a sok közül.

Együd Timkó Zsuzsanna: „Már alig várom a következőt. Egy nagyon szuper közösség♥️”


Máténé Eke Gizella: „Köszi a szervezést, örülök hogy ott voltam, meg annak is hogy legalább egy bemutatkozás erejéig találkoztam Veled is. Így már tudom egy archoz kötni azt a sok levelet, érdekességet, okosságot , amiket szinte naponta kapunk a híelevélben 😊.


Maukner Klári: „Köszönöm Neked a lehetőséget, megint szuper volt. Ősszel találkozunk. 🥰”.


Ilona Jankus: „Kedves Jucó, neked ezer köszönet és hála, hiszen nélküled ebből semmi sem tudott volna megvalósulni, de a te fáradhatatlan szervezéseddel (és édesanyád jelenlétével) ennyi csoda jött létre!!! Köszönjük, köszönjük, köszönjük…”


Erzsébet Aszódi: „Szuper volt igy elsőre! Sajna veled nem sikerült beszélni, majd ősszel. 😊🤗”


Kettős Tímea: „Köszönöm, hogy veletek lehettem, minden magot, növényt, minden ölelést, mosolyt, jószót! Ősszel találkozunk!”


Fekete Gézáné Síklaky Zsuzsanna: „Jucókám, ez olyan, mint a jó kelt tészta. Egyre csak dagad, köszönhetően a hozzáértő kéznek és a minőségi összetevőknek. És a végén mi sül ki belőle? Hát maga a csoda! Köszi szépen, hogy nem hagyod abba a jó háziasszony szerepét és mindig újra és újra összeállítod azt a tésztát és létrehozod a csodát. nagyon jó Veletek találkozni, újakat megismerni és gondos gazdákat találni a kis féltve nevelgetett növénykéinknek. Köszönöm.”

12. Balkonada találkozó videón

Iratkozz fel a hírlevélre és nem maradsz le a találkozóról!

Ha nem szeretnél lemaradni a tavaszi Balkonada találkozóról, akkor iratkozz fel a Balkonada Hírlevélre, és garantáltan időben értesül a találkozó időpontjáról.

Iratkozz fel a Balkonada hírlevélre, hogy minden fontos kertészkedős, virágos hír eljusson hozzád!
A havonta 6-10 alkalommal küldött Balkonada hírlevelekben az alábbi témákkal találkozhatsz:

  • aktuális növény gondozási tanácsok,
  • kerti és balkon inspirációk,
  • virágos programajánlók,
  • versek, idézetek,
  • érdekességek a természet világából,
  • egyszerű, olcsó és finom ételek receptjei.

Az alábbi képre kattintva adhatod meg az adataid a hírlevél feliratkozáshoz.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük