Ilyen volt a VII. Balkonada találkozó

2019. november 10-én, egy esős őszi napon tartottuk hagyományos őszi találkozónkat. A rossz idő ellenére nagyon sokan voltunk és a kedvét sem vette el senkinek. Mutatom videón, milyen jó hangulatban telt az idén a tapasztalat és növény cserebere, azaz a VII. Balkonada találkozó.

menyecskeszem

A találkozóval kapcsolatos néhány vélemény:

Visky Kati: “Ez a találkozó is nagyon jól sikerült, mint az előzőek. Az időjárás nem támogatott bennünket, de ez nem riasztotta vissza az adakozó kedvű tagokat. Jó volt látni, hogy mindenki örömmel hozta ajándékba a növényeket, virágokat. A résztvevők örültek a régi ismerősöknek, és keresték, akiknek ismeretlenül hoztak virágot. Köszönöm a virágokat, Jucónak a szervezést, és minden tagnak, hogy eljöttek.”

Kluk Béláné: “Kicsit szomorkodom, ahogyan nézlek benneteket, sajnos az idén sem sikerült elmennem a találkozóra, pedig nagyon szeretnék személyesen is megismerkedni veletek. Gratulálok a szervezőknek és a résztvevőknek is, ha sikerül, akkor majd jövőre találkozunk!

Pribelszki Mária: “Ma már a hetedik találkozó volt az Ankert piacon. Szakadt az eső mégis sokan jöttek el a talira. ❤ Rengeteg növény cserélt gazdát. Farkas Ancsa, Visky  Kati és Nagy Jucó anyukájának jóvoltából isteni sütik is kerültek az asztalra. El is fogyott minden.
A tali a szokásos jókedvvel zajlott, sok-sok meglepetéssel, személyes ajándékokkal, melyek színesítették a cserebere virágok palettáját, s amelyeket innen is köszönök Mindenkinek. Köszönöm Jucónak, hogy, mindig 100 %-ban odateszi magát. Most is❤.

Most itt az ideje, hogy a videót is megmutassam!

VII. Balkonada találkozó – videó

Találkozzunk jövő tavasszal!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük