Nyerj belépőjegyet a Tavaszkert 2023 kiállításra!

2023. április 21 és 23 között a szokásos helyszínen, a Budai Arborétumban, a Villányi úton kerül megrendezésre a Tavaszkert Dísznövény Szakkiállítás és vásár. Az ország számos részéről érkező kertészetek kül- és beltéri virág, növény kínálata mellett kerti gépek, eszközök, kerti dekorációk, természetes dizájn és gasztro kiállítók, Országos Bonsai és Suiseki Kiállítás, kertészeti tanácsadások, workshopok, gyerekfoglalkozás, vezetett arborétumi séta, Budai Arbor Biokert látogatás várja a látogatókat. Most itt a blogon megnyerheted a kiállításra szóló 10 páros belépőjegy egyikét.

mályvaszínű harangláb

Tavaszkert kiállítás 2023

A legvirágosabb budapesti szabadtéri eseményen palánták, egynyári és évelő virágok, konyhakerti és fűszernövények, árnyéktűrők, cserepesek, cserjék, kaktuszok, orchideák, tillandsiák, trópusi növények és számos növényritkaság vásárolható a tavaszkert Dísznövény 2023 Szakkiállítás és Vásáron, a tavaszi pompáját mutató Budai Arborétumban, a Villányi úton.

Az ország számos régiójából érkező kertészeteken kívül, kertészeti eszköz forgalmazók, termelők, természetközeli dizájnerek várják a látogatókat. Az akár egésznapos programhoz a gasztro udvarban food truckok, a színpad mellett termelői finomságok kaphatók.

Növényrajongóknak kihagyhatatlan. Április utolsó előtti hétvégéjén várunk mindenkit, aki szeretne egy igazán természetközeli élményt a városban!

Időpont: 2023. április 21-23.

Hely: Budai Arborétum, 1118 Budapest, Villányi út 29-43.

További információ: www.tavaszkert.hu

Nyerj belépőjegyet a Tavaszkert kiállításra!

A feltett kérdésre helyesen válaszolók között 10 páros belépőjegyet sorsolok ki. A játék 2023. április 15-én 21.59-kor zárul. A nyerteseket az általuk megadott email címen értesítem és nevüket itt a Balkonada.hu oldalon is megjelenítem.

Sok szerencsét kívánok a játékhoz!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük