Tagged: paradicsom

rácbab

Rácbab, a tejfölös, húsos főétel

A zöldbab azon zöldségek közé tartozik, amit a világ legnagyobb területén ismernek és szeretnek. Magyarországon leginkább leves vagy főzelék készül belőle. A változatosság kedvéért most itt a rácbab receptje. Miért együnk zöldbabot? A zöldbab...

Sarkantyúkával laminált töltött tészta

A levesbetétként használt fűszernövényekkel laminált tésztáról még tavaly írtam. Most itt egy újabb színes recept, a sarkantyúkával laminált töltött tészta! Még nálunk is nagyon szépen virágzik a kerti sarkantyúka a kertben. A sarkantyúka igen...

Balkonada hírlevél feliratkozók véleménye

Balkonada hírlevél feliratkozók véleménye csak úgy, mint minden olvasói vélemény nagyon fontos számomra. Tudom, hogy ezekből nem lehet messzemenő következtetést levonni, de valamit még is jeleznek. A balkonada hírlevelekre érkezett olvasói köszönetekből válogattam a teljesség...