Balkonada találkozó és növény cserebere – nem lehet kihagyni

Már is itt a második Balkonada találkozó! Tarts velünk 2017. május 21-én. Az őszi találkozó után itt az újabb alkalom, hogy megismerjük egymást, gondolatokat, tapasztalatokat és növényeket cseréljünk. Mindezt kellemes környezetben, a kiskertpiacon, ahonnan senki nem távozik üres kézzel. Ha nem sikerül növényt cserélned, gond egy szál sem. Rengeteg növénnyel és kézművestermékkel várnak a kiállítók. 

Balkonada találkozó

Balkonada találkozó

Időpont: 2017. május 21. 10:00 – 16:00 , bárki bármikor jöhet és csatlakozhat a társasághoz

Helyszín:  kiskertpiac Anker’t, Budapest, Paulay Ede utca 33, az Újszínház mellett – ősszel is itt találkoztunk, igazán elbűvölő, nagyon hangulatos. 🙂

Itt lesz majd egy számunkra kijelölt hely, ahol kedvünkre cserélhetjük növényeinket, leülhetünk, cseveghetünk, kinek mi tetszik.

A piac 10 és 16 között tart nyitva. Az árusok rengeteg egynyári virággal, palántával, csodás növényekkel várnak, így ha nem tudsz növényt cserélni, akkor sem kell üres kézzel távoznod.

A találkozó teljesen ingyenes, a piacra sem kell belépti díjat fizetni.

A találkozó kötetlen, bárkit részt vehet.

Ha szeretnél több információt tudni előre és esetleg a növény csereberét is leegyeztetnéd a többiekkel, akkor gyere és csatlakozz a facebook csoportunkhoz:

https://www.facebook.com/groups/balkonada/

A kiskertpiac ezen a napon is rengeteg programmal és érdekességgel vár. Lesz többek közt palánta és növényvásár és minden, ami a városi paradicsomhoz szükséges.

Itt szemezgethetsz a kiskertpiac programjai között:

https://www.facebook.com/kiskertpiac/

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük