Balkonada naptár 2020 áprilisi fotói – videó

Úgy gondolom, hogy a Balkonada naptárhoz beküldött szuper olvasói fotók nem mehetnek feledésbe. Ezért most is, mint minden hónapban elkészítettem az adott hónap fotóiból egy videót. Máris itt vannak hát a Balkonada naptár 2020 áprilisi fotói, azaz az ezekből összeállított videó.

Balkonada naptár 2020 áprilisi fotói

Az egy-egy hónapra jellemző fotókat november végén a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportban  kezdtük el gyűjteni a 2020-as Balkonada naptárhoz. Havonként mindenki egy fotóval nevezhetett és közönségszavazással döntöttük el, melyik fotó a legszebb, melyik képviselheti az adott hónapot a naptárban. A naptárba csak a legjobb fotó kerülhetett. Azért készítem ezeket a videókat, hogy a beküldött többi szuper fotó se vesszen el, gyönyörködhessünk bennük kedvünkre.

Az elkészített videókat a youtube csatornámon találod, amit itt érhetsz el:

https://www.youtube.com/user/viragutazo

A videó csatornámon főleg virágos és utazási videók találsz. pl. videót a fontosabb ünnepekre, mint húsvéti locsoló vers, születésnapi és anyák napi köszöntőt, stb .

Nézz szét és ha tetszik, ne felejts el feliratkozni a videó csatornámra!

Kattints az alábbi linkre, majd a megjelenő új ablakban nyomd meg a FELIRATKOZOM gombot.

Bátran nyomd meg a tetszik gombot, ha szeretted a videót és szívesen látnál még hasonlót. Köszönöm, hogy a tetszik gomb megnyomásával vagy hozzászólásoddal üzensz nekem és bátorítasz a folytatásra.

Balkonada naptár 2020 áprilisi fotói – videó

https://youtu.be/mVTOBHZnDPE

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük