Category: Húsételek

csirkemájas töltelék

Csirkemájas töltelék töltött csirkecombhoz

A csirkemájas töltelék alkalmas arra, hogy megtöltsük vele a csirkecombokat, de akár arra is, hogy külön megsüssük és így tálaljuk a sült húsok mellé. A csirkemáj és a finom fűszerek igazán ízletes tölteléket eredményeznek....

Töltött karalábé

Töltött karalábé Irén módra

A karalábét sokan csak levesekbe használják, pedig ez az értékes zöldségünk sokkal többet érdemel ennél. Bagányné Irén saját maga termeli a karalábét, így sok ötlete van a felhasználására. A karalábés töltikéhez még a zsenge...

pulykamáj lecsósan

Pulykamáj lecsósan

Pulykamáj lecsósan receptjét kaptuk Sinka Erikától. Csak úgy lazán, egy kis plusszal, ahogy már megszoktuk tőle. Máj fogyasztása, tápanyagtartalma A máj az egyik leggyakrabban fogyasztott belsőség. Legyen szó sertés-, csirke- vagy pulykamájról, sokoladalúan elkészíthető....

Sarkantyúkával laminált töltött tészta

A levesbetétként használt fűszernövényekkel laminált tésztáról még tavaly írtam. Most itt egy újabb színes recept, a sarkantyúkával laminált töltött tészta! Még nálunk is nagyon szépen virágzik a kerti sarkantyúka a kertben. A sarkantyúka igen...

Töltött cukkini Lídia módra

A töltött cukkininél kevés egyszerűbb nyári étel van. Nem kell előre megpárolni a húst, nincs benne rizs vagy egyéb töltő anyag. Gyorsan összeállítható, aztán csak várni kell, hogy készre süljön. Íme a töltött cukkini...