Csodaszép kertet alakítottak ki másodszor is

Több jelzést is kaptam, hogy mutassak még több szép kertet, mert ezek sokaknak mintaként, inspirációként szolgálnak. Vannak olyan olvasók, akiknek annyira gyönyörű a kertje, hogy egy bejegyzésben nem lehet részletesen bemutatni. Mónika és a férje már megmutatta a két év alatt a nulláról, saját kezűleg kialakított kertjét, ahol elmesélték a kert kialakulásának történetetét is. Most újabb inspiráló fotókat mutatnak be a csodaszép kertről.

csodaszép kert kerti tóval

A csodaszép kert létrejötte

Hogy mi szép és mi nem, arról gyakran megoszlanak vélemények. Nincs ez másként a kertekkel sem. Van aki a növényekkel teli, szinte dzsungelszerű kertet tartja ideálisnak. Míg mások a jól átlátható, szellős kertek hívei. Van akinél a kert kötelező eleme a víz, így nem maradhat el a kerti tó vagy csobogó. És van, aki fél a békáktól és ezért a kerti tó látványáról is könnyen lemond.

Mónikáék kis birodal,a szerintem csodaszép kert.

„Sziasztok !

Már megmutattam nektek a kétkezi munkánkkal kialakított kertünket, amiről később már  videót is láthattatok.

Azóta viszont sok minden történt. Többek között új helyre költöztünk, ahol a nulláról kezdve kellett újra a kertünket kialakítani. Párommal közösen 2 év alatt értük el ezt az eredményt, amit most szeretnék Nektek megmutatni. Mi nagyon büszkék vagyunk rá, mert itt minden a kettőnk munkáját tükrözi. Én terveztem, a párommal közösen pedig kiviteleztünk.
Remélem, hogy Nektek is elnyeri a tetszéseteket! :)”

Akkor nézzük a képeket!

csodaszép kert örökzöldekkel és virágzó növényekkel

csodszép kert csobogóval

Gratulálok és nagy köszönöm a csodás fotókat Nagy Mónikának!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük