Töltött sült alma
A sült alma a didergős téli esték megmentője. Önmagában is kitűnő, de kedvünkre tölthetjük fahéjas cukorral, mézzel, dióval vagy lekvárral. A töltött sült alma töltelékeinek csak a kreativitásunk és a fantáziánk szab határt.
Az én kedvencem a fahéjas cukorral töltött alma, de azt hiszem ideje kipróbálni az olvasók kedvenceit is. Miért is ne, hisz mindegyik hozzávalót imádom és igazán jól harmonizálnak egymáshoz.
Bagányné Irén: “Az én töltelékem: darált dió, méz, sárgabarack lekvár összekeverve, Majd még egy csomag vaníliás cukrot és a kifacsart citrom levéből néhány cseppet teszek hozzá. Nagyon szeretjük a diót mézzel. Nagyon finom.”
Hajas Irén: “Isteni a sült alma. Télen gyakran sütök én is. Baracklekvárt és diót teszek bele és még feltuningolom tejszínhabbal.
Nagyon köszönjük a kitűnő olvasói ötleteket!
Jó étvágyat!
48 4
48 4
Nézd meg ezeket is!
Szívesen megosztanád te is kedvenc receptedet? Küldd el egy jó minőségű fénykép kíséretében a nagyjuco@balkonada.hu email címre vagy töltsd fel Kertemből tálalva Facebook csoportunkba és hamarosan megjelenítem itt a blogon.
Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz, hogy ne maradj le semmilyen fontos növénygondozási információról, érdekességről és feltehesd a kérdéseidet!
Iratkozz fel a Balkonada hírlevélre, hogy a növénygondozási információk és a receptek eljussanak hozzád!
Ne felejts el feliratkozni a videó csatornámra!