Töltött sült alma

A sült alma a didergős téli esték megmentője. Önmagában is kitűnő, de kedvünkre tölthetjük fahéjas cukorral, mézzel, dióval vagy lekvárral. A töltött sült alma töltelékeinek csak a kreativitásunk és a fantáziánk szab határt. 

töltött sült alma

Az én kedvencem a fahéjas cukorral töltött alma, de azt hiszem ideje kipróbálni az olvasók kedvenceit is. Miért is ne, hisz mindegyik hozzávalót imádom és igazán jól harmonizálnak egymáshoz.

Bagányné Irén: “Az én töltelékem: darált dió, méz, sárgabarack lekvár összekeverve, Majd még egy csomag vaníliás cukrot és a kifacsart citrom levéből néhány cseppet teszek hozzá. Nagyon szeretjük a diót mézzel. Nagyon finom.”

Hajas Irén: “Isteni a sült alma. Télen gyakran sütök én is. Baracklekvárt és diót teszek bele és még feltuningolom tejszínhabbal.

Nagyon köszönjük a kitűnő olvasói ötleteket!

Jó étvágyat!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

19 − tizenhét =