Töltött sült alma

A sült alma a didergős téli esték megmentője. Önmagában is kitűnő, de kedvünkre tölthetjük fahéjas cukorral, mézzel, dióval vagy lekvárral. A töltött sült alma töltelékeinek csak a kreativitásunk és a fantáziánk szab határt. 

 

töltött sült alma

 

Az én kedvencem a fahéjas cukorral töltött alma, de azt hiszem ideje kipróbálni az olvasók kedvenceit is. Miért is ne, hisz mindegyik hozzávalót imádom és igazán jól harmonizálnak egymáshoz.

Bagányné Irén: “Az én töltelékem: darált dió, méz, sárgabarack lekvár összekeverve, Majd még egy csomag vaníliás cukrot és a kifacsart citrom levéből néhány cseppet teszek hozzá. Nagyon szeretjük a diót mézzel. Nagyon finom.”

Hajas Irén: “Isteni a sült alma. Télen gyakran sütök én is. Baracklekvárt és diót teszek bele és még feltuningolom tejszínhabbal.

Nagyon köszönjük a kitűnő olvasói ötleteket!

Jó étvágyat!

Szívesen megosztanád te is kedvenc receptedet? Küldd el egy jó minőségű fénykép kíséretében a nagyjuco@balkonada.hu email címre vagy töltsd fel Kertemből tálalva Facebook csoportba és hamarosan megjelenítem itt a blogon.

 

  • 47
  •  
  •  
  • 5
  •  
  •  
  • 47
  •  
  •  
  • 5
  •  
  •  

Nézd meg ezeket is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc − három =

A weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt. További információ

Az Uniós adatvédelmi törvény értelmében tájékoztatlak, hogy a balkonada.hu honlapon "cookie"-kat, magyarul vagy "sütiket" használunk. A sütik kicsi, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el a számítógépeden, hogy minél egyszerűbbé és személyre szabottá tegye számodra a böngészést.
A sütiket bármikor letilthatod vagy újra engedélyezheted a böngésző beállításaiban. Amennyiben a tiltást nem teszed meg, illetve ha a "Rendben" feliratú gombra kattintasz, azzal elfogadod a sütik használatát.

További információért a sütikről és az adatkezelésről kattints az alábbi linkre:
Adatkezelési tájékoztató

Bezárás