Izgalmas balkonkertészet az Újra magazinban

Soha annyian nem foglalkoztak a balkon szépítésével, mint 2020 tavaszától. A pandémia miatti bezártság alatt sokan felfedezték a növénygondozás szépségeit és kis erkélyük csínosításába kezdtek. Egyre több cikk is megjelenik a témában. Az Alkotó energia oldal Újra magazinjában most épp Az izgalmas balkonkertészet címmel jelent meg egy írás, amibe, hogy-hogy nem az én erkélyem fotói kerültek.

Izgalmas balkonkertészet az Újra magazinban

A rendszeresen megjelenő, online formában elérhető Újra magazin mindig érdekes tartalmakat kínál.


A két oldalas cikkhez kértek tőlem fotókat, amit szívesen teljesítettem. Bár ritkán szoktam saját erkélyem fotóit megosztani, ez esetben természetes volt, hogy nem olvasói fotókból válogatok, hanem az én kis erkélyemen készített fotókat küldök el.

Persze nem volte egyszerű a választás, hisz a közel 20 év alatt rengeteg féle növény megfordult már az erkélyemen. Hisz nekem is ki kellett tapasztalnom, hogy melyik növények érzik jól magukat a keleti fekvésű, csupán 4 négyzteméteres balkonomon.

Érdemes az egész cikket elolvasni.

Ide megpróbáltam berakni oolvasható formában, de azért ez így nem az igazi.

Az javaslom, hogy keresd fel az Újra magazint az eredeti helyén. Ott a többi cikket is megtalálod és akár ki is nagyíthatod, hogy olvashatóbb legyen.

A rengeteg érdekességet, hasznos információt és isnpirációt tartalmazó magazint az alábbi linken éred el.

https://www.flipsnack.com/alkotoenergia/ujra_magazin-2021-majus.html

Nagyon köszönöm az Újra magazinnak és a Tóth Júliannának, hogy rám találtak és érdemesnek tartották munkásságom arra, hogy a színvonalas magazinban megemlítsenek!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük