Itt vannak a tavaszi kaktusz kiállítás jegyeinek nyertesei

Lezárult a 2024. május 31 és június 2 között megrendezésre kerülő kaktusz kiállítás belépőjegyeiért indított játék. Öt szerencsés nyertes másod magával ingyen vehet részt az ELTE Füvészkertben megrendezésre kerülő kiállításon. Itt vannak a tavaszi kaktusz kiállítás jegyeinek nyertesei!

Itt vannak a tavaszi kaktusz kiállítás jegyeinek nyertesei

A Magyar Kaktuszgyűjtők Országos Egyesülete örömmel hív kicsiket és nagyokat a Kaktuszkiállítás és Vásárra, melyet május 31. és június 2. között rendeznek a kora nyári pompáját mutató ELTE Füvészkertben. A felejthetetlen kaktuszkalandon több száz kaktuszfaj színeivel, formáival és töviseivel kápráztatja el a látogatókat. A kiállítás kiemelt eseménye Nemesné Szentirmay Teréz Emlékkiállítása, melyen a kaktuszkedvelő hölgy lenyűgöző gyűjteményének legszebb darabjai tekinthetők meg.

A Balkonada.hu blogon egy játékot indítottam, egy egyszerű kérdésre adott válasszal lehetett megnyerni az 5 db páros belépőjegy egyikét a tavaszi kaktusz kiállítás 2024-re.

A nyereményjegyekért a „Hol rendezik meg a kaktusz kiállítást?” kérdésre kellett helyes választ adni és bízni a szerencsében. A helyes válasz: Füvészkert.

Nyertesek

Bogdán Zsóka

Kiáczné Petyerák Angelika

Simon Dávid

Uri Margit

Vigh Péterné

Köszönöm, hogy olyan sokan játszottatok a jegyekért és gratulálok a nyerteseknek!

A nyerteseket emailben értesítem a nyereményük átvételi lehetőségéről.

Tudnivalók a kaktusz kiállításról

Bővebb információ: www.kaktuszgyujtok.hu

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük