Ingyenesen letölthető kerttervek

A kert kinézetének megtervezéséhez, kialakításához hatalmas segítséget nyújtanak a kerttervező programok. Ettől már csak az ingyenesen letölthető kerttervek a jobbak. Ez utóbbiakból hoztam néhányat. 

Ingyenesen letölthető kerttervek

Ingyenesen letölthető kerttervek

A kert elrendezésének és stílusának megálmodása csak az első lépés. Figyelembe kell venni a kert adottságait, éghajlati viszonyait, a telepítendő növények tulajdonságait. Bármilyen kicsi is legyen egy növény, egyszer hatalmas, akár száz éves fa is lehet belőle, hogy hűs árnyékot nyújtson a családnak. Legyen szó akár díszkert tervezésről, veteményes kertről vagy gyümölcsös kialakításáról, segítségünkre lehet egy online elérhető és ingyenes kerttervező program és egy ingyenes növénykereső alkalmazás is.

Akik még ennél is egyszerűbb módon szeretnék megálmodni a kertet, azok válogathatnak az ingyenesen letölthető kerttervek között.

Veteményes terve négytagú család számára

Ettől komplexebb kertterv nem létezik. A 130 négyzetméteres kertbe minden fontos zöldség- és fűszernövényt beterveztek. Egy ágyás 50×50 centiméteres egységekből épül fel, megadják a szükséges tő/palánta/gumó/mag mennyiségét is.

A teljes kertterv a fotóra kattintva tölthető le:

http://www.origo.hu/attached/20130219130-nm-kertterv-tajolas.pdf

Kert- és balkontervek angolul

Első sorban angolul tudóknak ajánlanám a következő weboldalt. Napos és félárnyékos kertbe, valamint kis balkonra is találhatunk kész kertterveket. A tervek a növények fotóit is tartalmazza. Az oldalon megtekinthetünk továbbá több színes, lapozható növénykatalógust is.

A tervek közötti böngészéshez kattints az alábbi képre:

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük