Ingyenes öntözőrendszer tervező program

Előbb-utóbb minden kerttulajdonos eljut a gondolathoz, hogy jó lenne egy automata öntözőrendszer a kertbe, hogy ne kelljen órákat a locsolással tölteni. Az ingyenes öntözőrendszer tervező program, amit most ajánlok alkalmas arra, hogy egyszerűen megtervezd az automata öntözőrendszert a szükséges tartozékokkal együtt. 

öntözőrendszer tervező program

Ingyenes öntözőrendszer tervező program

Az előzőleg bemutatott ingyenes kerttervező programokat nagyon jól fogadtátok. Gondoltam, hogy nagy segítség lenne egy olyan program is, amivel a kert vízellátását és az ehhez beszerzendő eszközöket lehet megtervezni.

Az online elérhető programmal az öntözőrendszer házi tervezése is igen egyszerű.

A Gardena oldalán találtam a My Garden néven futó ingyenes online öntözőrendszer tervező programot. A tervezés nagyon egyszerű és még a gépünkre sem kell letölteni hozzá semmit.

Csupán annyi a feladatod, hogy megrajzold a kert tervrajzát, majd elindíts az automatikus szórófejtervezést. A program automatikusan behelyezi a kerttervbe a szórófejeket és a csőrendszert. Csupán pár kattintás és kész is terv.

A program a GARDENA Sprinklersystem süllyesztett öntözőrendszer termékeit tervezi be a kertbe. A süllyesztett öntözőrendszer fixen, a föld alá van telepítve a csőrendszerrel együtt. Amikor elérkezik a beprogramozott öntözési idő, a szórófejek kiemelkednek a föld alól, és a megfelelő helyen kellő mennyiségű vízzel látják el az öntözendő felületet. Az öntözés végeztével pedig visszahúzódnak a felszín alá.

Az elkészült tervet és termékvásárlási listát elmenetheted, kinyomtathatod, így még a bevásárlás is egyszerűvé válik. Az oldalon a szereléshez szükséges alapinformációkat is megtalálod.

Ingyenes öntözőrendszer tervező program elérhetősége:

Kattints a linkre és indulhat a tervezés!

https://www.gardena.com/hu/elet-a-kertben/kerttervezo/ontozorendszer-tervezo/

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük