Így lett a gazos pusztaságból álomkert saját kezűleg

Az álomkert mindenki számára mást jelent, egy szubjektív kategória. Igen nagy szerencse kell ahhoz egy ilyen az ember ölébe pottyanjon. Sőt nem elég álmodozni róla. Vannak akik nem is teszik, inkább erejükön felül is küzdenek azért, hogy megteremtsék maguknak. Aztán ennek nagyobb lesz az értéke is. A kevés pénzből, sok saját kézi munkával és verejtékkel kialakított kertben benne van az ott lakók szíve-lelke és ezt a külső szem is észreveszi. Pont egy ilyen olvasói kertet hoztam, megnézheted, hogy lett a gazos pusztaságból álomkert saját kezűleg.

álomkert saját kezűleg

Így lett a gazos pusztaságból álomkert saját kezűleg

Szórád K Éva olvasónk vallott a kétkezi munkával kialakított gyönyörű kertjükről.

Azért vagyok büszke a kertemre, mert egy gazos pusztaság volt 12 éve. A tervezéstől a földmunkák, ültetés, mind az én kreálmányom, pedig panelból költöztem ide, tapasztalat, gyakorlat nélkül.

álomkert saját kezűleg

Sok pénzből is lehet, sőt. Ezek szinte a legolcsóbb növények, ha kicsit depis voltam, vettem 1-2 növénykét, születésnapra, anyák napjára, stb is gyökerest kértem.

Nem olyan nagy a kert, próbáltam mozgalmasabbá tenni kis beugrókkal. Nem költöttem rá milliókat. Inkább rengeteg munka, na meg az idő.

A férjem készítette a fehér padot, madáretetőket. A követ én választottam, a lerakásnál segédkeztem.

A kerttervezést, ami végül is egy folyamat, a földmunka, ültetés füvesítés stb. volt az én feladatom.

Gratulálok Szórád K Évának és nagyon sok örömöt kívánok a csodás kerthez!

Köszönöm a megosztásokat!
  • 358
  • 9
  •  
  •  
  • 358
  •  
  • 9
  •  

Nézd meg ezeket is!

Szívesen megosztanád te is kedvenc receptedet? Küldd el egy jó minőségű fénykép kíséretében a nagyjuco@balkonada.hu email címre vagy töltsd fel Kertemből tálalva Facebook csoportunkba és hamarosan megjelenítem itt a blogon.
Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz, hogy ne maradj le semmilyen fontos növénygondozási információról, érdekességről és feltehesd a kérdéseidet!

Iratkozz fel a Balkonada hírlevélre, hogy a növénygondozási információk és a receptek eljussanak hozzád!

Ne felejts el feliratkozni a videó csatornámra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük