Balkonada olvasói fotók – október videó

Megérkezett az október és vele együtt az októberi Balkonada olvasói fotókból készített videó. 

törpe őszi rózsa (Aster dumosus)

A fotókat még tavaly év végén a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportban gyűjtöttük a 2019-es Balkonada naptárhoz. Minden hónapból a legjobb fotó került a naptárba, hogy a többi szuper fotó se vesszen el, ezért videókat készítettem belőlük.

Az elkészített videókat a youtube csatornámon találod, amit itt érhetsz el:

https://www.youtube.com/user/viragutazo

A videó csatornámon jelenleg közel 1250 videó található. Van köztük virágos és utazási videó is. Találsz itt videót a fontosabb ünnepekre is pl.: húsvéti locsoló verset, születésnap és anyák napi köszöntőt, stb.

Nézz szét és ha tetszik iratkozz fel a csatornámra!

Ha tetszik a tetszik a videó, bátran nyomd meg a tetszik gombot! Köszönöm, hogy a tetszik gomb megnyomásával vagy hozzászólásoddal üzensz nekem és bátorítasz a folytatásra.

Balkonada olvasói fotók videó – október

Kattints és csodáld meg a videót!

https://youtu.be/ZROTeTXxZ8M

Javaslom, hogy ha nem akarsz lemaradni a videókról, iratkozz fel a youtube csatornámra is.

A feliratkozáshoz csupán annyit kell tenned, hogy a bármelyik videóm alatt jobbra található piros “FELIRATKOZÁS” feliratra kattintasz.

Vagy van egy egyszerűbb megoldás is.

Kattints az alábbi linkre, majd a megjelenő új ablakban nyomd meg a FELIRATKOZOM gombot.

https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=viragutazo

Ezzel kész is vagy, a legközelebbi videó felkerülésekor kapsz majd egy értesítőt, így garantáltan nem maradsz le egyetlen új videóról sem!

Ha most nincs kedved feliratkozni, akkor később is bármikor megteheted akár a fent leírt módon, akár a bármelyik videó végén megjelenő kis fotóm fölé állva. Amint a fotó fölé irányítottad az egeret, már is megjelenik a piros Feliratkozó gomb. Elég azt megnyomnod és már fel is iratkoztál!

Természetesen bármikor egyszerűen le is iratkozhatsz a videócsatornámról.

Azt pedig mondanom sem kell, hogy a feliratkozás teljesen önkéntes. Nem haragszom meg rád akkor sem, ha nem kívánsz élni ezzel a lehetőséggel és nem akarod támogatni a munkámat.

A feliratkozással egyrészt segítesz nekem, mert látom, hogy mennyi embert érdekelnek a videóim, másrészt azonnal értesítést kapsz, ha egy új videót teszek fel.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük