A vadon kertje – nézd meg itt a csodálatos filmet!

A vadon kertje egy igaz történeten alapuló romantikus film. A legjobbak közül való. Története szép és ráadásul fontos üzenetet hordoz. Minden megvan benne, ami egy kellemes családi kikapcsolódáshoz, szórakozáshoz vagy egy összebújós, szerelmes estéhez kell. 

A vadon kertje film

A legjobb történeteket mindig az élet írja. Ezért is szeretem az igaz történeten alapuló filmeket. Az eredileg ‘Dare to be wild’, magyar fordításban ‘A vadon kertje’ című film napjaink egyik leghíresebb tájépítészének Mary Reynoldsnak a fiatal, lelkes tájtervezőnek első kudarcait és sikereit meséli el. A fordulatokban gazdag történet romantikával átszőve szól a kitartás és a hit erejéről.

Mary Reynolds fiatal tájtervező aki meg akarja óvni a vad természetet. Miután kiábrándult Dublin hírességeinek világából, kevés a reménye, hogy valóra válthatná világformáló ötleteit. Hogyan is kelhetne versenyre egy nincstelen a világ legrangosabb és legrégebbi kertépítészeti kiállításán, a londoni Chelsea Virág Show-n? Ahol neves tervezők képviseltetik magukat és ráadásul Károly herceg is a riválisok között van? Dacolva a józan ésszel, Mary nem adja fel, Etiópiába utazik, hogy visszahozza azt az embert, aki segíthet neki.

A szerelmi szálakkal dúsított igaz történet csodás tájakat mutat be. Visszaadja a reményt, hogyha nagyon akarunk valamit, hiszünk benne és teszünk benne, akkor nincs lehetetlen.

A vadon kertje – film

Kattints és nézd meg a teljes filmet. 1 óra 36 perc, be biztos vagyok benne, hogy nem bánod meg!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük