Balkonada naptár 2020 januári fotói

Tavaly nagyon szerettétek azokat a videókat, amelyeket a Balkonada naptárhoz beküldött fotókból készítettem. Úgy döntöttem, az idén folytatom ez a hagyományt és minden hónapban elkészítem az adott hónap fotóiból összeállított videót. Itt vannak hát a Balkonada naptár 2020 januári fotói, pontosabban az ezekből összeállított videó.

A fotókat november végén a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportban  kezdtük el gyűjteni a 2020-as Balkonada naptárhoz. Közönségszavazással döntöttük el, melyik fotó a legszebb, amely méltón képviselheti az adott hónapot a naptárban. Gyakran igen szoros volt a verseny. Azért készítem ezeke a videókat, hogy a beküldött többi szuper fotó se vesszen el, gyönyörködhessünk bennük kedvünkre.

Az elkészített videókat a youtube csatornámon találod, amit itt érhetsz el:

https://www.youtube.com/user/viragutazo

A videó csatornámon főleg virágos és utazási videók vannak. Találsz itt videót a fontosabb ünnepekre is pl.: húsvéti locsoló verset, születésnap és anyák napi köszöntőt, stb.

Nézz szét és ha tetszik, ne felejts el feliratkozni a videó csatornámra!

Kattints a linkre, majd a megjelenő új ablakban nyomd meg a FELIRATKOZOM gombot.

https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=viragutazo

Ezzel kész is vagy, a legközelebbi videó felkerülésekor kapsz majd egy értesítőt, így garantáltan nem maradsz le egyetlen új videóról sem!

Ha tetszik a tetszik a videó, bátran nyomd meg a tetszik gombot! Köszönöm, hogy a tetszik gomb megnyomásával vagy hozzászólásoddal üzensz nekem és bátorítasz a folytatásra.

Balkonada naptár 2020 januári fotói – videó

https://youtu.be/F2p4vC84Fr4

Dobogós fotókból készített videó

Úgy gondoltam, hogy a 12 hónap első 3 helyezett fotója megérdemel egy külön videót. Végül egy nagyon szép, egész évre szóló összeállítás született a minden hónap legjellemzőbb fotóival.

https://youtu.be/stLOnEPL7rk

2019-es naptár januári fotói videón

https://youtu.be/pVkoFdKWKxQ

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük