Újra vár a Tavaszkert Dísznövény Kiállítás és Vásár!

Két év szünet után újra lesz Tavaszkert Dísznövény Szakkiállítás és Vásár a Budai Arborétumban, a Villányi úton. Budapest csupavirágos 2022-es szabadtéri rendezvényén minden megtalálható lesz, ami a kert vagy terasz szépítéséhez szükséges, számos növényritkaság is vásárolható. Előadások, arborétumi séták, gyermek programok mellett az idén először lehetőség lesz növény csereberére is a feleslegessé vált, rendezvényre hozott növényekkel.

Tavaszkert kiállítás

Tavaszkert Dísznövény Kiállítás és Vásár 2022

A legvirágosabb budapesti szabadtéri eseményen palánták, egynyári és évelő virágok, konyhakerti és fűszernövények, árnyéktűrők, cserepesek, cserjék, kaktuszok, orchideák, tillandsiák, trópusi növények és számos növényritkaság vásárolható a tavaszkert Dísznövény 2022 Szakkiállítás és Vásáron, a tavaszi pompáját mutató Budai Arborétumban, a Villányi úton.

Bonsai Kiállítás az egyetemi épület Dísztermében, kaktuszbemutató, egynyári növény beültetés. Edukert a rendezvényen is kapható növények érdekességeiről, a Budai Arbor Biokertben növényfelismerés, helyszíni előadás a permakultúra, talajtakarás, komposzt témákban.
A szabadtéren felállított színpadon előadások hallgathatók szakemberektől többek között a rovarölő növényekről, a az egynyári ültetéséről teacserje nevelésről a bonsai tartási tudnivalóiról. A tavaszkert sátorban gyerekeknek ültető workshop, arborétumi séta az egyetem tanárainak vezetésével, és más növényes, zöldítő programok, sőt, idén először kijelölt helyen lehetőség van növény csereberére a feleslegessé vált, rendezvényre hozott növényekkel.

Az ország számos régiójából érkező kertészeteken kívül, kertészeti eszköz forgalmazók, termelők, természetközeli dizájnerek várják a látogatókat. Az akár egésznapos programhoz a gasztro udvarban food truckok, a színpad mellett termelői finomságok kaphatók.

Növényrajongóknak kihagyhatatlan. Április utolsó hétvégéjén várunk mindenkit, aki szeretne egy igazán természetközeli élményt a városban!

tavaszkert Dísznövény 2022 Szakkiállítás és Vásár

Időpont: 2022. április 22-24.

Hely: Budai Arborétum, 1118 Budapest, Villányi út 29-43.
www.tavaszkert.hu
https://www.facebook.com/tavaszkert
https://www.facebook.com/events/607666877125912

Végére hagytam az igazán jó híreket.

Nyerd meg a belépőjegyed vagy spórolj két kiálltás megtekintésével!

Április 11-én, itt a Balkonada blogon indul egy játék, amivel megnyerheted a páros belépőjegyedet. Összesen 10 nyertese lesz majd a játéknak.

Akkor sem kell azonban búslakodnod, ha nem nyernél, mert a Tavaszkert kiállításra vásárolt teljes áru jeggyel kedvezményesen (2200 Ft helyett 1500 Ft-ért) meg lehet látogatni az Orchidea és bromália Kiállítást. És ugyanez igaz fordítva is, az ott vásárolt teljes áru jegy, a tavaszkerten 1800 Fthelyett 1300 Ft lesz.

És akkor még egy jó hír a végére. Az orchidea kiállításra szintén megnyerheted a belépőjegyed. Hamarosan jövök a részletekkel.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük