Nyerj páros belépőt az orchidea kiállításra!

Ismét orchidea kiállításra hív mindenkit a Magyar Orchidea Társaság. A 2017. november 9 és 12 között rendezett kiállítás sztárjai ezúttal a Himalája királynői a Cymbidiumok lesznek.  Egy egyszerű kérdés, egy egyszerű válasz és egy kis szerencse jutalma: páros belépőjegy az orchidea kiállításra. Játssz és nyerd meg az 5 belépőjegy egyikét!

cymbidium, csónakorchidea, orchidea kiállításra

Két ezer évvel azelőttről származik az első írásos forrás, mely bizonyítja, hogy már akkor is ismerték, és termesztették a Távol-Keleten a Cymbidiumokat (magyar nevükön: csónakorchideákat). Mint általában minden orchideafaj, – így a Cymbidiumok is – az elmúlt korokban a nemesség, a gazdagság és a szépség megtestesítői is voltak.

A csónakorchidea nem csak cserepes virágként, hanem vágott virágként is igen népszerű.  A hosszú virágszárak a sok nagy, színes és illatos virággal a vázákban is sokáig nyílnak, és hosszan megőrzik díszítő értéküket.

A nemesítők több évtizedes munkája eredményeként létrejöttek olyan új hibridek, amelyek hasonlóan szépek, illatosak és színesek, mint elődeik, de tartásuk lényegesen könnyebb. A különlegességek kedvelői az új, de máris népszerű és közkedvelt hibridek mellett találkozhatnak az Ázsiában őshonos, virágzó Cymbidium fajokkal is, melyeket itthon, a virágüzletek kínálatában ritkán lehet látni.

A kiállítás négy napja alatt szakmai segítségnyújtással, előadásokkal várja a látogatókat a Magyar Orchidea Társaság.

Időpont: 2017. november 9-10-11-12

Helyszín: Vajdahunyadvár, Városliget, Magyar Mezőgazdasági Múzeum

Nyitva tartás: csütörtöktől szombatig:  10 és 18 óra között, Vasárnap: 10-17 óráig

Bővebb információ: www.orchideatarsasag.huwww.orchideakiallitas.hu

Nyerj belépőjegyet az őszi orchidea kiállításra!

A feltett kérdésre helyesen válaszolók között 5 db páros belépőjegyet sorsolok ki. A játék 2017. november 6-án 23.59-kor zárul. A nyerteseket az általuk megadott email címen értesítem és nevüket itt a Balkonada.hu oldalon is megjelenítem.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük